Bjud dina nära och kära på en riktig smakupplevelse med det här smaskiga receptet!
Dessa bröd är så otroligt mjuka och goda, du kommer att leta efter saftigare bröd länge!
Det här är ett japanskt mjölkbröd som är helt magiskt och slutresultatet är en saftig, mjuk och luftig fralla.
Imponera gärna på dina gäster med en härlig överraskning!

Här är ingredienserna du behöver
- 6 dl mjöl
- 1 st. Torr
- 2/3 tsk. salt
- 3 matskedar socker
- 30 gr. mjukt smör
- 2 dl ljummen mjölk
- Lite majsstärkelse
Så här gör du
Blanda ihop ljummen mjölk och torrjäst. Blanda sedan ihop mjöl och socker i en skål och tillsätt sedan jästblandningen. När degen är fast i formen, häll i saltet.
Knåda degen väl i ca 5 minuter, bred sedan ut allt mjukt smör över degen och knåda in det väl i degen, tills du känner att degen är mjuk och smöret har försvunnit in i degen.

Lägg degen i en skål och täck den med plastfolie och låt stå i 2 timmar.
När degen stått i 2 timmar, lägg den på bänken och dela degen i 12 lika delar och rulla till små bollar.
Bullarna läggs i en form täckt med bakplåtspapper, det ska vara lite mellanrum mellan bullarna. Täck sedan skålarna med plastfolie och låt stå i 30 minuter.

Strö sedan majsstärkelse över innan du sätter in dem i ugnen på 180 grader i 18-20 minuter.
Se videon här för en lite mer detaljerad beskrivning, och se slutresultatet.
Dela gärna detta recept med någon du vet uppskattar god mat!
