Det revolutionerande knepet som gör att du aldrig åker dit för fortkörning

Detta knep är ett måste för alla bilister där ute!

Att behöva betala en massa dyra böter vill väll ingen. Fartkameror är en väldigt vanligt ”bötesmaskin” och det är väldigt många som har åkt fast i dom.

Men tänk dig ett knep som skulle göra så att du slipper åka dit för fortkörning, låter det intressant?

Facebook-kontot har listat tre knep som gör det omöjligt att åka fast för fortkörning. Knepet publicerade på Facebook för något år sedan och fick väldigt snabbt flera tusen delningar.

”Det här enkla metoden kommer göra det omöjligt för polisen att ge dit böter… Det är ett bra knep, dessutom fungerar det överallt i världen”, skrev de i inlägget.

Här är de tre stegen:

”1. Se noggrant på de tecken som anger hastighetsgränsen. Det angivna numret är maxhastigheten, oavsett om du är till fots, på cykel eller kommer körandes med bil.

2. Kontrollera hastighetsmätaren på din bil. Du hittar det normalt på instrumentbrädan framför förarplatsen. Pilen speglar den hastighet som du kör på. På nyare bilar visas hastigheten ibland ännu tydligare på en liten skärm bakom ratten.

3. Denna sista punkt är också den svåraste. Justera din hastighet enligt det nummer som anges på skylten. Polisen / fartkamerorna kan inte bötfälla dig om du inte kör över hastighetsgränsen.”

”Förvånansvärt vet väldigt få personer om det här enkla, men väldigt effektiva tricket. Om du följer dessa tips kommer du aldrig att behöva betala böter för fortkörning. Och ännu bättre – vägen blir mycket säkrare för alla!”, skriver den franska Facebook-sidan.

Sponsrat innehåll

Andra läste även