Detta hatar kvinnor mest med sex – och detta ogillar män i sängen

Annons

En ny undersökning visar vad vi hatar mest med sex.

De flesta människor älskar sex, men det finns vissa saker som irriterar oss i sovrummet. I en undersökning som leksaksföretaget LoveHoney genomfört så får man reda på vad vi ogillar mest i sovrummet, skriver sajten Health.

I studien har man frågat 3000 personer i åldern 18-65+ år från Storbritannien, USA och Australien vad de gillar minst med sex.

Så vad stör vi oss på mest? Det kvinnor ogillar allra mest är att känna sig osäker och självmedveten under sex (30 %), medan männen störde sig mest på att sexet var över för snabbt (34 %).

Ogillar för snabbt sex

Männen var inte ensamma om att ogilla sex som tar slut för fort, 29 procent av kvinnorna höll med om att det var ett störningsmoment. Andra saker kvinnor hatar i sovrummet var att inte få orgasm (28 %), avbrott (27 %) och att förspelet är för kort (24 %).

Annons

Hos männen ogillade man även att inte kunna ge sin partner orgasm (30 %), avbrott (28 %), inte få orgasm (21 %) och få en könssjukdom (17 %).

I undersökningen fick man uppge hur ofta man fick orgasm under sex. Där svarade nio av tio män att de får orgasm under sex varje gång, medan siffran var sju av tio för kvinnor.

Annons

Även om de flesta svaren var lika så skilde det en del mellan könen. Det kvinnorna ogillade mest, att känna sig osäker och självmedveten, kom inte ens med på listan över vad män ogillar. Vad ogillar ni mest med sex?

Sponsrat innehåll

Andra läste även