Doktor Mikael och Lotta Engberg flyttar – avslöjar nya husköpet: ”Vi har”

Mikael Sandberg och Lotta Engberg har planerat att flytta. Nu står det klart vart flyttlasset går. Paret har nämligen köpt ett gemensamt hus.

Lotta Engberg och Mikael Sandström fann varandra under 2020, deras kärlekshistoria har gått varm hos de svenska folket så den fått stor plats i media.

Efter att Lotta visat intresse för Mikael hamnade de på en dejt. Mikael och Lotta fortsatte sedan att ses och under sommaren blev det ett offentligt par. Därefter har de visat upp sin kärlek.

Paret som var bosatta på varsitt håll tidigare, avslöjade tidigare att de planerar att flytta ihop. Mikael berättade i en intervju med Hänt tidigare att han inte såg en framtid som särbo och ville istället bo ihop med sin kärlek.

– Så ser jag på ett förhållande ja, det är en principiell förhållning men jag har inga ultimatum men så tycker jag nog. Allt är öppet för diskussion men principen att leva med någon. En del tycker att det är skitbra med särboskap, det kan vara bra under en period men det är inte så jag ser det resten av livet nej, sa då Mikael.

Därefter delade paret med sig om nyheten att de var på jakt efter någonting gemensamt. Både Lottas och Mikaels hus har legat ute till försäljning, och det har varit oklart vart paret ska bosätta sig. Mikael är bosatt i Hallstahammar och Lotta i Göteborg.

Men nu kan de avslöja att Mikael och Lotta närmar sig sambo livet. Paret har slagit till på ett nytt boende.

– Hon har ju sålt sitt hus och jag håller på med mitt och ska sälja det… och flytta till Göteborg. Vi har faktiskt köpt ett hus, säger Mikael till Expressen.

Sponsrat innehåll

Andra läste även