Gör absolut INTE de här sakerna!

Du vill aldrig vara känd som den person som har ett rykte för att vara en hemsk i sovrummet. Sex är inte tabu nuförtiden som det en gång var. Det är mycket mer öppet nu i modern tid – och det betyder att många fler är öppna för granskning och kritik för hur de är i sängen också.

Men du borde inte låta det oroa dig för mycket. Du kan fortfarande se till att du har det bra i sängen. Det handlar bara om att ta reda på vad de bästa möjliga rörelserna du kan göra är.

Så lyckligtvis finns det studier som kan ge oss en bättre bild av vad vi verkligen behöver göra i sovrummet. Så vilka saker behöver vi verkligen undvika att göra i sovrummet?

Tja, här är resultatet av dessa resultat:

1. Prata inte för mycket

Det finns inget som kommer att döda humöret snabbare än att bara prata för mycket under sex. Det är bra att kommunicera, men var noga med att du håller den på en bra nivå. Sex är en fysisk handling, inte en verbal.

2. Har inte sex utan passion

Om du inte kommer att ha passion i vad du gör, så kommer det att vara mycket tydligt i ditt kroppsspråk. Din partner kommer alltid att kunna berätta när du inte är helt där. Och det är en riktigt dålig sexuell upplevelse.

3. Håll inte bara fast vid en position eller till en plats under långa perioder

Var inte en som håller fast vid saker för länge och hela tiden. Bara för att din partner gillade den speciella platsen eller positionen betyder inte att de kommer att gilla det varje gång. Låt dig inte fastna. Lär dig att blanda saker upp lite.

4. Var inte en hemsk kyssare

En kyss är en kraftfull sak. Det är oftast kyssen som startar något. När du kysser någon, låter du dem med din mun visa hur upphetsad du är att vara med dem. Och om du är en hemsk kyssare, så lär du öva och bli bättre på det.

Som vi redan har sagt. Du vill inte få ett dåligt rykte, särskilt när det gäller ditt sexliv.  Så du måste alltid stanna på toppen av ditt spel.

Vi måste alla kunna räkna ut vad vi vill ha och vad vår partner vill ha. Det är verkligen en fråga om att kunna känna av varandra.

Att lära sig och att växa. Därför brukar de par som är tillsammans under lång tid tenderar att få bättre sexliv. De vet vad den andra tycker om, och de ständigt hittar sätt att bli bättre och bättre över tiden.

Lägg ditt hjärta och själ i det. Behandla inte din partner som bara en sak av nöje. Var omtänksam och vara spännande.