Dricker partnerns blod och undviker solljus: 39-årig kvinna har valt livsstilen vampyr

Om du tror att vampyrer är något som bara på finns film så är det dags att tänka om. En australiensisk kvinna har nämligen druckit blod sedan hon var 12 år gammal.

Vad föredrar du i glaset? Öl, cola, ett glas vin eller kanske en slurk blod?

För 39-årige Georgina Condon är svaret det senare. Den australiensiska kvinnan lever som en riktig vampyr och dricker därför både blod och håller sig borta från dagsljus, eftersom vampyrer som bekant inte tål solen. Det skriver The Mirror.

Den 39-åriga make-up-artisten utvecklade redan som 12-åring en försmak för blod och en avsky för dagsljus. Det särpräglade valet ska bero på att den bleka flickan led av anemi. Det betyder att man har för lite hemoglobin i blodet – ämnet som transporterar syret.

Anemi kan leda till bland annat blekhet, trötthet, huvudvärk och inte minst järnbrist – något som den bara 12 år gamla  Georgina Condon försökte kompensera genom att dricka blod.

Condon lider även av soleksem, vilket fick henne att dra sig undan solsken redan som barn. Medan åren gick bidrog dessa faktorer till att Georgina Condon valde ett liv som vampyr.

Idag suger den 39-åriga kvinnan dock inte blod från försvarslösa främlingar, utan blod från sin partner minst en gång i veckan. Georgina Condon berättar att hon har svårt att leva med sin anemi och järnbrist om hon inte får i sig blod regelbundet.

– Det påverkar humöret, och jag blir extremt trött och vill bara sova riktigt mycket, förklarar hon. 

Georgina Condon berättar även att kicken hon får att dricka blod är lika bra som sex.

– Jag vill säga att det är lika bra. Mest av allt höjer det humöret och gör mig glad. Det är en form av njutning som inte går att beskriva, meddelar hon.

När Zamael, hennes partner sedan tre år tillbaka, ger Georgina Condon tillåtelsen att dricka hans blod så sker det direkt från ett sår som de öppnar med ett rakblad.

-Det händer inte dagligen, det skulle vara en börda för hans kropp, berättar Georgina Condon.

Huruvida den 39-åriga australiensiskan även sover i en kista och undviker vitlök förtäljer historien tyvärr inte.

Sponsrat innehåll

Andra läste även