Att önska sig ett barn men inte kunna få ett är verkligen hemskt att uppleva. Carolyn Savage och hennes man Sean har flera fina barn sedan tidigare, men  de senaste åren har paret ändå försökt skapa ett liv, månad efter månad.

Men istället för ett positivt graviditetstest fungerade det aldrig för paret. Det var psykiskt krävande och när hon blev gravid slutade det i ett missfall.

Tillslut tog paret till andra metoder och testade provrörsbefruktning. De bad till Gud att detta var lösningen på deras problem. Det tog inte lång tid innan Carolyn blev gravid, men dagen efter födseln fick paret ett samtal som de aldrig hade kunnat förvänta sig.

När Carolyn och Sean testade provrörsbefruktning för första gången 2007 hade de försökt få ett tredje barn i tio år. Nio månader senare föddes Mary Kate.

I februari 2009 planterades de återstående embryoerna i ett försök att skapa nummer fyra, överraskande fick dem meddelande om att IVF-behandlingen hade lyckats, men efter att ha kämpat för att få ett fjärde barn skull deras liv snart vändas upp och ner.

Men bara några dagar in i graviditeten kom chocken. Läkaren ringde och meddelande att en läkare hade lyckats förvirra provrören.

Carolyn Savage trodde hon skulle få bli mamma igen och allt var jätte bra, men barnet i magen var inte hennes. Carolyn fick fel embryo inplanterat i hennes livmoder.

”Aldrig i mitt liv kunde jag ha förväntat mig att läkaren skulle göra ett så stort misstag”, säger Carolyn.

Hon tvingades till de tuffa beslutet, att ge upp barnet som hon snart skulle föda. Hon tänkte ge barnet till de biologiska föräldrarna, även doktorerna sa till henne att de var hennes sista chans att bli gravid.

”Jag tror vi gick från chock till insikten att det här höll på att hände. Det har varit svårt, men vi känner att vi har fattat rätt beslut”, förklarade Carolyn.

Sean och Carolyn bestämde sig för att kontakta de biologiska föräldrarna Shannon och Paul Morrell i Detroit. I nio månader har Carolyn burit på sitt barn och pojken togs ifrån henne en halvtimme efter födelsen. Carolyn födde den lilla pojken Logan via kejsarsnitt fyra veckor för tidigt.

”Det är din son. Men han kommer alltid att vara min älskling. Jag var så glad när jag hörde hans skrik. För tillfället var det enda som spelade någon roll att han mådde bra”, säger Carolyn.

Pappa Sean fick det svåra jobbet att överlämna Logan till de biologiska föräldrarna som väntade i i ett rum bredvid förlossningssalen.

Fick ytterligare en överraskning

Men snart skulle lyckan skina för paret igen. Under 2011 meddelade dem att Carolyn och Sean väntade tvillingar, via en surrogatmamma.

Mirakel bebisarna Isabella och Reagen gav familjen en glädje efter så mycket elände.

”Tvillingarna har gjort det lättare för oss att bearbeta sorgen, eftersom vi fortfarande vet vad som hände med Logan. De är egentligen ingen ersättning för honom, men de var bäst för oss alla”, berättade Carolyn för Daily Mail.

Paret fick ytterligare en överraskning 2014. Carolyn kunde inte tro sina ögon när hon tittade ner på graviditetstestet.

”Jag trodde inte det var sant. Jag var infertil. Jag har genomgått otaliga fertilitetsbehandlingar under de senaste två decennierna. Jag är 45 år. Är det verkligen sant?”

Nicholas Winton Savages föddes hösten 2014, och plötsligt bestod Carolyn och Sean Savages familj av 8 personer, trots deras fertilitet i två decennier.

Glöm inte att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.