Efter 30 år får hon reda på sin mammas mörka hemligheter – det förändrar hennes liv

Christina Housel från Washington adopterades som en liten bebis. Hon växte upp utan att veta vem hennes biologiska familj var. 

Men plötsligt fick hon kontakt med sin bror, och vad som senare skulle avslöjas var helt ofattbart.  

Christina hade alltid velat komma i kontakt med sin biologiska familj. Redan som mycket ung drömde hon om att träffa sina biologiska föräldrar. Och tanken försvann aldrig. När hon växte upp blev hon fast besluten att hitta sin familj på nätet. Det skriver webbsidan Scribol.

Efter att ha letat i flera år hittade hon äntligen sin bror Lyle. Han bodde 160 mil bort, i Arizona i USA, men det skulle inte hindra henne från att ta kontakt med sin efterlängtade bror. Under hela sitt liv hade hon bara sett honom på bild, nu ville hon äntligen träffa honom.

Exakt samma näsor

Christina satte sig snabbt på planet till Arizona för att träffa sin bror. Och efter bara en snabb blick på varandra kunde de se att de hade exakt samma näsor.

Men brodern hade fler överraskningar i beredskap. Han sa att när han var ett litet barn fick hans mamma ett tragiskt anfall, som hon dog av. Men precis innan hon dog avslöjade hon en stor hemlighet. Hon fick två barn till.

Hade två syskon till

Lyle visste att det handlade om två tvillingflickor, födda i Florida runt april eller maj mellan 1992 och 1994. De två syskonen postade meddelanden på Facebook i hopp om att hitta de två systrarna. Inlägget delades tusentals gånger och till slut såg en kvinna som heter Lauren det. Hon kontaktade sin tvillingsyster Ashley Bo och de bestämde sig för att kontakta Lyle och Christina.

Alla fyra syskon träffades i Arizona för första gången. Och sedan dess har de hållit kontakten. Syskonen berättar att vänskapen mellan dem är väldigt stark och helt underbar. Och Christina, som trodde att hon var enda barn, har plötsligt tre nya syskon.

Se video från deras sammankomst här ovanför.

Sponsrat innehåll

Andra läste även