Elin Härkönen berättar om relationen till Paolo Roberto idag

För Elin Härkönen kom det som en chock när Paolo Roberto greps för sexköp.

Nu berättar hon för Aftonbladet om deras relation idag.

Relationen är över men de är fortfarande vänner.

– Det är svårt att bara radera någon ur sitt liv.

I mitten av maj åkte Paolo Roberto, 51, fast i en razzia mot bordeller i Stockholm. Han greps efter ett besök på en bordell på Östermalm.

Paolo Roberto erkände dagen efter i en intervju med TV4 att han hade köpt sex. Samtidigt var han tillsammans med Elin Härkönen. Relationen fick då en allvarlig törn.

Paret slutade att följa varandra på sociala medier och kärleken tog slut.

Under sommaren har paret börjat följa varandra igen, de har även gillat varandras bilder. Elin har under tiden utvecklat ett träningsklädesmärke som tar upp hennes slogan ”Break it and you will make it”.

Aftonbladet träffade Elin när hon var på galapremiären av svenska skräckfilmen ”Andra sidan”, de frågade hur allting gått och hur Elin mår idag.

– Hur jag mår? Jag mår faktiskt ganska bra. Det är så mycket i livet som är bra, det gäller bara att fokusera på det. Sedan har jag fått så himla fint stöd från alla, jag är väldigt mycket så att jag fokuserar på det som är bra. Sedan finns det mycket negativt också, man bombas med det också men då får man välja vad man ska fokusera på.

Det känns som att du och Paolo har en ganska okej relation nu?

– Grejen är att vi är vänner. Det är svårt att bara radera någon ur sitt liv. Det kanske är svårt att förstå om man inte har varit i den här situationen själv. Men jag säger som jag brukar säga till mina vänner, om det hade varit din bror eller pappa, hade du bara raderat den personen ur ditt liv? Visst, det är svårt när man har blivit sviken, men vi är vänner, jag vill ändå vara vän. Jag tror att jag mår bättre av det än att gå runt och vara arg och hata någon. Livet är för kort för att tänka så.

Det kanske tär på en själv att gå runt och vara aktivt arg hela tiden?

– Ja, det är det mitt varumärke står för, ibland behöver man släppa saker för att man själv ska kunna utvecklas och gå vidare.

Aftonbladet frågar även om Elin och Paolo är ett par.

– Nej, sedan vet man aldrig vad som händer. Jag tror att det är alldeles för tätt inpå för att kunna säga någonting.


Sponsrat innehåll

Andra läste även