Den här konstnären gör succé på Instagram när han förvandlar folkkära Disney figurer till riktiga människor!

Seriefigurerna från Disney, eller rättare sagt filmerna, skildrar karaktärer som finns i vardagen: ”odjuret” som visade sig vara en mycket söt varelse, den elaka häxan som är avundsjuk på andras skönhet, den unga olyckliga sjöjungfrun som får problem i havet.

Även om Disney serierna är älvlika och overkliga, så med en lite djupare analys kan man hitta många likheter med verkligheten.

På tal om verkligheten och Disney, har konstnären som på Instagram är känd som toyboyfan skapat ansikten som kan representera de berömda animerade karaktärerna som om de levde på riktigt. Att se dem i ”kött och blod” är överraskande!

Prinsessan Jasmine

Det sätt på vilket toyboyfan

 lyckas få dessa otroligt likartade ansikten till deras animerade motsvarigheter är lysande: konstnären berättar om att använda sig av artificell intelligens.

Aladdin

Först och främst ”sammanfogar” han två bilder genom ett artificielt intelligensprogram, en som visar Disney figuren som vi känner igen från tecknade serier och en av en riktig person som enligt konstnären kan likna honom.

Rebellen Merida-The Brave

Vistt kan resultatet ibland vara lite för ”atificiellt” och obehagligt när man först ser det, därför fortsätter alltid konstnären ofta med fusionen av det foto som erhållits från början med andra ansikten som liknar Disney karaktären till det fårett realistiskt ansikte.

Esmeralda från Ringaren i Notre Dame

Vid denna tidpunkt kommer toyboyfans skicklighet och kreativitet in. Med fotoredigeringsprogram som Photoshop retuscherar han här och där tills det slutgiltiga resultatet är uppnådd och likheten med den tecknade figuren finns där. Det är då han lägger till särskilda egenskaper, som en accesoar eller ett födelsemärke.

Mulan

Det är på det här sättet som den digitala konstnären får sina risultat av ansikten som jättemycket hjältar och andra seriefigurer från Disney, med riktiga personers ansikten.

Erik från sjöjungfrun

Men sagan slutar inte här så vi kan fortsätta att drömma som barn, fast nu över ”bilder” av riktiga personer som ser ut som våra älskade figurer.

Moana från filmen med samma namn.

Missa inga bilder från toyboyfan, som du hittar här!

Tiana i Prinsessan och Grodan.

Elsa från Frozen

Anna från Frozen

Ursula i Sjöjungfrun

Gaston i Skönheten och Odjuret

Den elaka styvmodern i Snövit

Glöm inte att dela de här coola bilderna med någon som älskar Disney!