En man bestämde sig för att ta reda på hur hans fru skulle reagera om han lämnade henne

Annons

Vi behöver alla skratta ibland – så därför bjuder vi på en klassisk rolig historia!

En man bestämde sig för att ta reda på hur hans fru skulle reagera om han lämnade henne utan att berätta vart han tagit vägen.

Han skrev därför ett brev där han förklarade att han hade tröttnat på henne och inte ville bo med henne längre.

När han skrivit klart lämnade han brevet på sängbordet och sedan gömde han sig under sängen.

När hans fru senare kom hem så såg hon brevet, läste det och gjorde en anteckning på baksidan. Sedan började hon sjunga samtidigt som hon bytte kläder. När hon var ombytt tog hon fram telefonen och ringde ett samtal.

Annons

”Hej älskling, jag ska bara byta om klart sedan kommer jag över till dig, den andra idioten har äntligen fattat att jag har varit otrogen mot honom och har dragit. Jag var helt dum i huvudet när jag gifte mig med honom, jag önskar att jag hade träffat dig tidigare. Ses snart!”

Hon la på och lämnade sedan nynnades rummet.

Annons

När han tog upp lappen läste han: ”Jag kunde se dina fötter pucko, jag går till affären och köper bröd.”

Sensmoralen: Bråka inte med en smart kvinna, du kommer förlora!

Annons
Sponsrat innehåll

Andra läste även