En ung kvinna filmar sin pojkvän på en restaurang: sekunder senare är alla i chock

Annons

En ung kvinna börjar filma sin pojkvän på en restaurang när det plötsligt händer något som hon inte förväntat sig.

Det kan finnas många anledningar till att du tar fram din telefon för att filma din flickvän på en restaurang. Det kan bero på att det har varit en bra kväll, som man gärna vill ha ett minne ifrån.

Naturligtvis kan det också vara så att videon behöver skickas till vänner och familjemedlemmar. En tredje möjlighet är att videon är avsedd för sociala medier.

Vad som fick Kalysta att filma sin pojkvän när de var ute och åt på en restaurang är inte känt. Däremot råder det ingen tvekan om att hon fick en stor överraskning – och det hände bara några sekunder efter att hon hade påbörjat sin inspelning.

Det visade sig att hennes pojkvän James hade planerat något väldigt speciellt för den här kvällen. Enligt Newsweek

Annons
 hade han bestämt sig för att han skulle fris till sin älskade flickvän.

Det var just detta som Kalysta lyckades fånga på video, som hon sedan delade på den sociala mediesajten TikTok. Här har videon blivit oerhört populär, då den har fått mer än 6,5 miljoner visningar.

@kalysta_minton

he looks so nervy???????????? #fyp #proposal #engamenent #love

Annons
♬ original sound – Kalysta<3

Förslaget ägde rum på en restaurang i Texas Roadhouse, där all uppmärksamhet riktades mot Kalysta och Justin. Innan han gick ner på knä tog en restauranganställd en mikrofon och sa att Justin har ”ett mycket viktigt meddelande ikväll”.

I videon ser man tydligt att Justin är väldigt nervös. Han sitter nästan och snubblar på plats för att han är så nervös. Till slut reser han sig upp och säger: ”Vad är bättre än att göra det nu?”, och tar sedan fram en ring.

Som tur var fick han ett ja på den stora frågan, som möttes med applåder från resten av restaurangen. Videon har delats på TikTok med följande text: ”POV: Du spelar in ditt eget frieri av misstag”.

@kalysta_minton

its happened omg i can’t belive this is real! my most fav place in the world just got better hehe #texasroadhouse #proposal #engagement #fyp #love

♬ My Love Mine All Mine – Mitski

I kommentarsfältet är det flera som har kritiserat att han valde att fria på en Texas Roadhouse-restaurang. Den kan närmast beskrivas som en motsvarighet till lokala Pitchers restaurangen.

”Nej, att frigöra på Texas Roadhouse är galet”, skrev en användare och fick Kalysta att svara med: ”Han visste att det var min favoritplats. Det är allt som betyder något.”

Och tydligen var det en framgång att han valde att fria på Texas Roadhouse. Han fick ett ja på den stora frågan, varför han nu kan vara glad över att vara förlovad.

Annons

Andra läste även