Endast 1 på 100 upptäcker det: vart är den fräcka tjuven i fotot?

Man brukar säga att ärlighet alltid är det bästa valet, och det finns nog sanning i det uttrycket. Bus och stölder leder sällan till något positivt.

Något som alltid får mig att le är när brottslingar blir ertappade på bar gärning. För dem måste det kännas dubbelt pinsamt – dels blir de tagna och dels känner de sig säkerligen rätt dumma.

I en bild som cirkulerat på internet ett tag har fotografen lyckats fånga en tjuv på vad som verkar vara ett svenskt torg. Men det är inte lätt att se vem det är – här behöver man verkligen skärpa både synen och hjärnan.

Så, är du redo för utmaningen? Enligt sajten Diply kan bara 2 procent hitta tjuven i den här bilden!

Foto: Reddit

Kan du upptäcka tjuven?

Den som lyckas hitta gärningsmannen kommer säkerligen att skratta högt – medan andra kanske sliter sitt hår av frustration. Oroa dig inte, sådana här utmaningar är bra för hjärnans aktivitet!

Det är väldigt få som klarar detta, men när du väl inser lösningen förstår du hur enkelt det faktiskt är. Så, komplicera inte saker i onödan!

Rätt svar

Om någon känner sig riktigt frustrerad ska vi naturligtvis avslöja svaret. Här är det! Man bör dock beakta risken för den mänskliga faktorn.

Foto: Reddit

Det kan vara så att kvinnan inte alls är skyldig – kanske butiken missade att avlarma och teknikfel inträffade. Men baserat på sannolikhet är det rimligt att anta att vi faktiskt bevittnar ett tjuveri här!

Sponsrat innehåll

Andra läste även