Enorma ilskan mot Martin Melin – stöttas av Gunilla Persson: ”Intelligensbefriade”

Kändispolisen har fått enorm kritik från följarna eftersom han reser mitt under pandemin.

Martin Melin befinner sig just nu i Marbella för att skriva på sin nya bok.

Nu kommer han med svar på kritiken.

”Det finns ingen avrådan”, skriver Martin.

Martin Melin har skrivit böckerna Coola pappor och Status 12. Nu är han inne på sin tredje bok, som är en roman och heter Tio sista timmarna.

För att han ska få lugn och ro i hans skrivande har han som vana att åka utomlands för att få inspiration och motivation. Nu har Martin åkt ner till Marbella i Spanien.

Martin har följt restriktionerna som finns om att ha negativa PCR-test samtidigt som han även har antikroppar mot covid-19. Trots detta anser hans följare att han ändå gör fel när han reser i en pandemi.

Inte så smart att flyga i dessa tider… Tyvärr är du inte ensam…”, skriver en följare.

”Egoistiskt. Att göra som man alltid gjort under en pågående pandemi, istället för att hjälpas åt….”, konstaterar en annan och gör en ”tumme-ned”.

”Och varför åka utomlands under pågående pandemi?”, undrar en tredje.

Martin anser att han inte förtjänar kritiken som han får från sina följare. Nu svarar han på kritiken en gång för alla i ett Instagram-inlägg.

”Jag har ett relativt nytaget antikropptest (14 dagar gammalt). Jag har ett nytaget (två dagar gammalt) PCR-test, alltså ett intyg som bevisar att jag inte har en pågående Coronainfektion. Jag har åkt till det land i Europa som har hårdaste restriktionerna. Jag har ett extremt begränsat socialt umgänge”, skriver Martin och fortsätter:

”Det finns idag ingen som helst avrådan eller restriktioner från varken Folkhälsomyndigheten eller UD att resa till Spanien (under de förutsättningar som jag räknat upp ovan). Enligt färsk statistik är det dubbel så stor risk att smittas i Sverige än i Spanien”.

Nu går Gunilla Persson in i kommentarsfältet och stöttar Martin Melin.

”Du gör rätt i att ta pandemin på allvar. Många intelligensbefriade människor gör inte det. Ha det bra i Spanien”, skriver hon.

Sponsrat innehåll

Andra läste även