Ensamstående far köper gammal buss och förvandlar den till ett underbart hem för sig själv och dottern

Annons

Ensamstående pappa från Brighton, Storbritannien, förverkligar sin dröm genom att förvandla en gammal dubbeldäckarbuss till en otrolig husvagn. Han ville skapa ett hem för sin dotter och sig själv.

42-årige Adam Collier är en snickare med en hel del skicklighet. Han använde sin talang till att göra om denna gamla buss till en lyxig boplats, perfekt för att åka ut på vägen redo för massa äventyr med sin tonårsdotter.

Collier visste direkt när han såg bussen att han kunde förvandla den till ett hem. Collier gav sig själv en budget på 10,000 pund motsvarande 121,000 svenska kronor för att slutföra det hela. Han gick över sin budget något men slutresultatet är helt magnifikt.

Det första steget var att slita loss alla 42 säten som var insvetsade i bussen. Den händige mannen berättar för Amazing Spaces att han blev förvånad när han insåg att bussen inte var isolerad. Han var därmed tvungen att lägga in tillräcklig isolering för att se till att hemmet är varmt innan han kunde sätta igång med själva renoveringen. Han fick även lägga till strukturellt stöd för att se till att hemmet är tryggt och säkert.

Annons

En specifik utmaning med renoveringen var att se till att hålla majoriteten av vikten på nedre våningen så att det inte kollapsar. Den nedre delen blev ett vardagsrum och kök medans den övre delen fick tre sovrum och tillräckligt med sängar för sex personer att sova bekvämt.

De ljusa och glada färgerna hos denna husvagn kommer att få vemsomhelst att le. Nu kan tu gå på en tur av detta fantastisk hem genom att titta på denna video

Annons
Sponsrat innehåll

Andra läste även