Familjen bygger en klassisk Mustang av bara snö – se polisens spratt som gör succé på nätet

Polisen bedriver ett både tufft och viktigt arbete dagligen, så visst borde de få skoja till det ibland?

Det har snöat rejält i delstaten Nebraska, USA, och en familj bestämde sig för att göra det bästa av situationen. Pappa Jason, 43, tog med sig sina tonårsbarn Shelby och Spencer för att skapa något roligt med all snö utanför huset.

Resultatet blev ett riktigt konstverk. Familjen byggde en Ford Mustang – helt i snö. Skapelsen är i full skala och tog fem timmar att färdigställa.

Den imponerande snöskulpturen blev ett trevligt inslag i grannskapet och familjen måste vara stolta med sin skapelse.

Källa: Nebraska State Patrol

Polisen svängde förbi

En dag åkte polisen Mick Downing förbi grannskapet. Han är kompis med pappan som byggde bilen, Jason, och hade sedan tidigare sett deras häftiga skapelse på Facebook, skriver Ladbible.

När han anlände till deras gata bestämde han sig för att spela sin vän ett spratt. Polisen klev ur sin bil och passade på att sätta en lapp på snö-Mustangens ”vindruta”.

På lappen stod det att bilen var tvungen att flyttas inom 24 timmar – annars skulle bilen bli bärgad till en rejäl kostnad.

Källa: Nebraska State Patrol

Hela grannskapet skrattade rejält åt polisens lilla kupp som spreds i sociala medier av polisen själva.

Självklart är bilen helt omöjlig att flytta på, och den vackra skapelsen fick stå kvar tills den försvann på naturlig väg.

Vi tycker att polisens spratt var helt klockrent. Och en stor eloge till familjen som gjorde en riktigt imponerande skapelse av snö! Det måste ha varit ett riktigt hästjobb att få fram en bil i naturlig skala av bara snö!

Dela gärna artikeln och sprid ett skratt till dina vänner! Och vem vet, någon kanske blir inspirerad att göra en Volvo-skulptur av snö här i Sverige?

Sponsrat innehåll

Andra läste även