Familjens son är döende så de firar honom varje dag – 99 dagar efter födseln sker någonting förskräckligt

Annons

Att bli föräldrar för första gången är väldigt speciellt och man är förväntansfull över att få träffa sin nyfödda bebis. Några som hade höga förväntningar över att få bli föräldrar för första gången var Ginny och Matt Mooney som är från Arkensas,USA.

Deras tankar och förväntningar över att få barn var allt annat än vad som dom kommer att få genomgå efter att deras son fötts.

6 månader in i Ginnys graviditet upptäckte man att deras bebis hade tristomi syndrom och vilket väldigt ofta leder till dödsfall innan barnet föds, men kan också ske kort efter födseln för barnet.

Matt och Ginny var såklart förkrossade och man kan inte tänka sig hur det kändes för dom att få ett sådant tragiskt besked. Att deras drömmar och planer med deras son snabbt försvann.

Eliot Hartman Mooney föddes två månader efter att föräldrarna fått beskedet om att han eventuellt skulle dö.

Eliot var vid liv vid födseln men hade ett hål i hjärtat och lungorna fungerade inte helt som dom borde göra.

Annons

Tiden var ovis och dom nyblivna föräldrarna visste inte hur det skulle gå eller när deras son plötsligt skulle dö. Skulle dom vakna upp en morgon och upptäcka att sonen låg död i sängen?

Annons

Det var inte en fråga ”om” han skulle dö utan när, vilken dag.

Men då en dag bestämde sig Eliots föräldrar sig  för att inte leva så, utan att varje dag ska vara speciellt och fylld med roliga saker.

Så dom kom fram till att dom ska fira Eliot varje dag utav resten av hans liv, när den dagen nu kommer.

Annons

I videon kan du se föräldrarna prata om deras beslut som dom tog för deras son.

Sponsrat innehåll

Andra läste även