Fångat på video: mamma hamnar i en chockerande incident på LIDL

Annons

Mamman kunde inte ha förutsett vad som skulle hända på parkeringen vid LIDL.

I en chockerande incident av vägraseri blev Linda Schofield, en 57-årig tvåbarnsmamma, påkörd i ryggen av en arg förare på en Lidl-parkering i Camberley, Surrey.

Argumentationen började när Schofield körde om en Ford Fiesta på en dubbel körbana efter att ha lämnat en närliggande Sainsbury’s.

Enligt Daily Mail följde föraren efter Linda i fem minuter in på Lidls parkering när han trodde att Linda nästan hade orsakat en olycka.

Annons

Detta ledde också till att han konfronterade henne inför andra handlare.

Annons

Föraren, som fångades på video, hotade att slå Linda i ansiktet innan han ska ha slagit henne två gånger i ryggen.

Vittnen ropade efter hans registreringsskylt när föraren rusade iväg. Linda, en gårdsbutiksarbetare, var otroligt chockad efter händelsen och fruktade för sin säkerhet. Vidare var hon rädd att hon skulle köra på föraren igen.

Polisen i Hampshire utreder händelsen, som ägde rum den 25 oktober, och efterlyser information från allmänheten. Linda, som polisanmälde händelsen, anser att föraren bör åtalas för att förhindra ytterligare attacker.

Lidl bekräftade att personalen på Blackwater-butiken stöttade Linda efter händelsen och sa att de skulle fortsätta att hjälpa myndigheterna.

Annons

Andra läste även