Farmen-deltagaren avslöjar vad de kunde beställa som inte alls hörde in på gården: ”Vi kunde beställa…”

Farmen-deltagaren avslöjar att de i flera fall kunde fått beställa diverse saker som fika, godis och få samtal hem från personer som bor i närheten av torpet.

Då deltagaran på Farmen har begränsat med mat och andra livsnödvändigheter, gör de allt i sin makt för att klara sina uppdrag varje vecka. Klarar dom uppdragen belönas dom av bonden Vincent, som kommer på besök titt som tätt.

Deltagarna kan då vinna saker som socker, kryddor, schampo med mera. Men för vissa deltagare blir läget ohållbart och produktionen har berättat att det varje år är deltagare som vill lämna gården.

– Det är tufft att delta i ett program som Farmen och man kan nog påstå att nästan alla deltagare någon gång under sommaren funderar på att åka hem. Vi uppmuntrar Farmarna att prata och ta hjälp av varandra i sin hemlängtan. Att lämna Farmen är ett stort beslut, berättade Anders Edholm i en tidigare intervju med Nyheter24. 

– Många av de deltagare som lämnat Farmen återkommer också senare och önskar att de inte åkt hem och ber om att få ta revansch på sitt Farmen-äventyr, ska han ha sagt då. 

Nu avslöjar en gammal Farmen-deltagare som vill vara anonym, att avslöja att vissa deltagare gick och fick mat, godis, fika och kunde även ringa hem.

Det var likadant på Torpet, där det var några sommargäster som bodde en bit bort som brukade vara ute och fiska på sjön där torpet låg. Genom dessa personer kunde man beställa godis som de lade under bryggan, berättar deltagaren enligt Nyheter24.

– Jag säger inte att jag har gjort det, men jag vet att det har gjorts. När det här berättades för gamla deltagare som kom på besök till torpet så berättade de att samma sak hade gjorts under deras säsong. Det har även under en säsonger efter min smugit in gamla deltagare på natten för att ge deltagarna godis, chips, läsk och så vidare, berättar han. 

Men enligt produktionen är detta någonting som enbart har hänt någon enstaka gång. Och personerna har då fått varningar.

– Det har hänt någon enstaka gång att folk lyckats få tag på godis eller liknande, och det är såklart inte okej. Då har produktionen tagit ett snack med de berörda. Men det är inget vanligt förekommande problem. Produktionen har väldigt bra koll på vad folk gör när de är på Farmen, svarar Paulina Bånge, pressansvarig för Farmen.

Sponsrat innehåll

Andra läste även