Fembarnsmamman är beroende av silikon – nu vill hon operera sin vagina: ”Vill bli oskuld igen”

Fembarnsmamman är beroende av plastikkirurgi och vill operera sin vagina.

I dagens samhälle är det väldigt vanligt med skönhetsoperationer och även om man kan säga både det ena och det andra om rådande skönhetsideal så är det i slutändan upp till var och en vad man vill göra med sin kropp.

Med det sagt så kan man ställa sig frågan om vissa personer inte tar sin jakt på skönhet lite väl långt.

En av de som gör allt hon kan för att se ung ut är amerikanskan Nannette Hammond. Fembarnsmamman är beroende av plastikkirurgi och tänker nu operera sin vagina – för att bli ”oskuld” igen.

Nannette Hammond vill ingenting hellre än att bli en levande Barbie-docka – och hon närmar sig sitt mål!

Investerat 4 miljoner

Skönhetsoperationer är som bekant inte helt gratis, och Nannette har genom åren spenderat över 350 000 pund, motsvarande fyra miljoner svenska kronor, på sitt utseende.

Bland annat har hon förstorat brösten flera gånger, injicerat Botox och fyller med jämna mellanrum sina läppar. Nannette solar dessutom väldigt ofta solarium och har fasader på tänderna.

Nannette är dock inte färdig med att förändra sin kropp. Nästa steg är en vaginaoperation.

– Vagina-operationen kommer att fullända min förvandling från människa till en plastig Barbie, säger Nannette till Daily Star.

Vill bli ”oskuld” igen

Att plastikoperera vaginan har blivit allt vanligare på senare år, och ett ingrepp innebär oftast att man kortar och formar om de inre blygdläpparna.

Ingreppet tar mindre än två timmar att utföra och kostar drygt 30 000 kronor. Efter operationen så brukar patienten vara öm och svullen i några veckor efteråt.

För att utföra den här operationen har Nannette kontaktat doktorn som är känd som ”vagina-gurun” Dr Amir Marashi, som utövar sitt yrke i New York.

– Vilken kvinna vill inte ha en designer-vagina? Ungdomens källa börjar ju vid en ung vagina. Jag opererar mig så att jag kan bli oskuld igen, säger Nannette till Daily Star.

Trots att vagina-operationer som sagt ”fullbordar” Nannettes resa till en Barbie så har hon själv svårt att se sig själv sluta med operationerna.

– Jag är självsäker, och vill åldras med värdighet. När tiden är inne kommer jag att göra ett ansiktslyft utan att tveka. Jag kommer att se ut som en Barbie tills jag är minst 70, troligtvis ännu längre, säger Nannette till Daily Star.

Vad tycker ni om Nannettes förvandling? Kommentera gärna era åsikter!

Sponsrat innehåll

Andra läste även