När 15-åriga Sadie gick bort blev föräldrarna helt förkrossade – men valde att hålla på hemligheten bakom bortgången tills de avslöjade allt i dödsannonsen.

Att förlora ett barn är förmodligen det svåraste en förälder någonsin kan gå igenom, så när 15-åriga Sadie Riggs tog sitt eget liv var hennes familj helt mållös och förkrossade.

Det är svårt att föreställa sig hur någon av Sadies ålder kan vara så deprimerad att man begår en tragisk handling som denna.Annons

Men hennes familj visste varför hon dog och skulle göra det klart för den skyldige.

När någon dör brukar man publicera en dödsannons i tidningen. Med i dagens moderna samhälle är dödsannonser och minnessidor vanliga i sociala medier.

Det finns en möjlighet för familjen att berätta om den avlidne och annonsen kan också fungera som en informationsplats för begravningen.

När det var dags att skriva Sadies dödsannons, skulle familjen klargöra att det var en anledning till varför unga Sadie tog sitt liv. Och vissa människor hade blod på sina händer.

Den första delen av dödsannonsen var som de flesta andra: familjen berättade var Sadie var och vad hon gjorde. Det nämndes att Sadie spelade softball och att hon älskade att läsa och rita. Men efter det tog texten en ny tur och avvek från traditionerna.

Familjen delade känslomässiga texten

Familjen delade denna text:

”I ett försök att straffa alla rykten om Sadies död kommer vi att dela denna information. Ja, Sadie tog sitt eget liv, hon hängde sig själv. Det är svårt hur någon så ung kan vara så deprimerad. Sadie sökte hjälp, hon sökte rådgivning och tog medicin, men så småningom blev det för mycket för en så ung själ att leva med. Om du tittade på Sadies familjedynamik så att en stor andel av dessa människor i hennes liv inte var biologiskt relaterade till henne, men hon var en gåva från Gud till oss, visste Gud att detta barn behövde en familj.

Sadie hade ett tufft liv, och till en ny händelse i skolan hanterade hon allt som livet gav henne. För en ung kvinna att vara väldigt glad över att börja på grundskolan vart det snart fel. För all mobbning som är inblandad, se dig själv i spegeln! Du borde veta att du arbetade mycket effektivt för att få henne att vara värdelös. Detta kommer att svara dig när deras tid kommer.”

Familjen fortsatte med att påpeka den smärta som drabbar så många människor som utsätts för mobbning:

”För alla mobbare där ute vill jag bara att du ska veta en sak: hur mycket vi föraktar dina handlingar hoppas vi aldrig kommer att behöva känna smärtan som tar våra kroppar, en smärta som är så svår att vi knappt kan andas, för att inte tala om skuldkänsla. Vi undrar vad vi kan göra annorlunda, och vi kämpar fortfarande för att komma ihåg de sista orden vi delade med varandra.”

Sedan avslutar familjen med de känslomässiga orden:

”Istället för blommor vill familjen och Sadie att vi ska vara snälla mot varandra.”