Flickvännen berättar att hon är gravid för sin pojkvän – men sedan inser hon sitt stora misstag

Annons

Vad tycker ni om det här?

Vissa YouTubers får hela sin försörjning genom att göra pranks på andra. Pranks har tros allt den perfekta videoformeln. Det finns en uppsättning, utförande, de stora avslöjandet och alla känslor som omger ett prank och fångar de på film kan vara väldigt kul.

Slaiman och hans flickvän Kate drar ofta pranks på varandra i videoklipp på sin YouTube kanal, men de hade nyligen kommit överens om att sluta med det eftersom pranken påverkade deras förhållande. Det hindrade inte Kate från att försöka dra ett till skämt på sin pojkvän.

Och det här skämtet går minst sagt totalt fel och slutade inte alls som Kate hade trott.

Att upptäcka att du eller din partner är gravid kan vara en av de mest glada eller en av de mest skrämmande upplevelserna i ditt liv. Det finns så många känslor som löper genom din hjärna, upphetsad, rädd, nervös och glad, är bara att nämna några av alla som rusar genom huvudet på en i ett sådant ögonblick.

Annons

Har man pratat om en bebis är de inte så skrämmande, men du vet aldrig vad eller hur reaktionen kommer att bli.

Det finns massor med roliga sätt när tjejer har berättat den stora nyheten för sin partner, dock har det ju varit sanna nyheter.

Annons

Det här klippet blir inte alls som Kate hade tänkt sig när hon berättar den stora nyheten för sin pojkvän, trots att det bara är ett skämt.

Titta på den dramatiska och överraskande slutsatsen till de här pranken i videon.

Annons
Sponsrat innehåll

Andra läste även