Flög i 14 timmar för att överraska pojkvännen: hans reaktion chockar alla

En kvinna tillbringade 14 timmar med att resa över 8 000 kilometer för att överraska sin pojkvän – men han reagerade inte alls som förväntat.

Föreställ dig att du precis har rest över 8 000 kilometer på 14 timmar för att överraska din pojkvän i ett annat land, och han är inte alls glad när du dyker upp.

Det var precis vad som hände med en ung kvinna som försökte överraska sin pojkvän som befann sig i ett annat land. Det skriver The Sun.

En ung kvinna vid namn Lauryn Mapusua har berättat hur hon reste hela vägen från USA till Sverige för att överraska sin pojkvän. På grund av pojkvännens reaktion har videon blivit viral och har fått över 1 miljon visningar.

Videon visar hur Lauryn först flyger från USA till Sverige och sedan hoppar på en buss för att dyka upp hos sin pojkvän. Totalt tillbringade hon cirka 14 timmar på resan.

När hon äntligen kommer hem till sin pojkvän reagerar han inte alls som man kan förvänta sig. Han skickar henne bara ett litet leende, men väljer inte ens att resa sig från soffan han ligger på.

”Han var definitivt förvånad och förvirrad”, säger Lauryn till videon som har delats på det sociala mediet TikTok.

@laurynmapusua

He was definitely surprised and confused 😂❤️❤️ #greenscreenvideo #longdistancerelationship #love #fyp #viral

♬ Still Falling For You – From ”Bridget Jones’s Baby” – Ellie Goulding

I kommentarsfältet har många sagt att de inte gillar pojkvännens reaktion. Faktum är att det finns upp till flera som tycker att Lauryn borde lämna pojkvännen.

”Du måste lämna honom. Han matchar inte din energi och dina ansträngningar… med respekt”, skriver en person.

”Jag vet inte om detta är ett skämt? Eller är den verklig? För jag skulle ha bokat mitt flyg hem”, skriver en annan.

”Med all respekt. Gå hem. Hans reaktion var skuggig som fan”, skriver en tredje.

”Det var smärtsamt att se. Jag är ledsen, men jag gillar inte detta. Han ser chockad ut, men inte riktigt chockad”, skriver en fjärde person.

I kommentarsfältet till en efterföljande video har Lauryn gett en förklaring till varför hennes pojkvän inte blev så överraskad som han förväntades bli.

”Jag skrev två gånger för att klargöra att han visste att jag skulle komma, men inte den dagen. Det stod ”överraskade honom tidigt”. Han trodde att jag skulle komma i slutet av månaden”, skriver hon.

Detta har dock inte förändrat det faktum att många anser att hans reaktion inte var värdig Lauryn, att hon borde ha åkt hem omedelbart.

Vad tycker ni om pojkvännens reaktion? Berätta i kommentarsfältet!

Sponsrat innehåll

Andra läste även