Flygvärdinnan blir ignorerad: då gör hon något som får alla på planet att vika sig av skratt

Det här är helt klockrent!

Att flyga kan vara väldigt stressande för vissa, och det är inte ovanligt att känna en viss oro från det att man går ombord på planet till dess att man kliver av. Oavsett om man är på väg på semester eller ska iväg i jobbet är det sällan en bekväm upplevelse.

Trånga utrymmen, brist på benutrymme och ljudet av skrikande barn kan göra flygningen till en påfrestande upplevelse.

För flygrädda människor kan säkerhetsgenomgången kännas som en plåga. Att höra om nödutgångar och flytvästar kan förstärka rädslan, och det kan vara svårt att vara uppmärksam under genomgången.

Marty Cobb, en flygvärdinna från Dallas, vet hur viktig det är att passagerarna lyssnar. På Southwestern Airlines, där Marty jobbar, är det tillåtet att vara personlig och rolig under arbetstid.

Som en komiker använder Marty ofta humor för att fånga passagerarnas uppmärksamhet och göra genomgången mer engagerande. Hennes skämt får passagerarna att skratta högt och förbättrar stämningen ombord. Trots att det kan verka lättsamt har Marty en viktig roll, och att alla lyssnar noggrant kan vara avgörande för deras säkerhet.

Marty Cobb vet hur man fångar passagerarnas uppmärksamhet på ett roligt sätt. Hon börjar säkerhetsdemonstrationen med en uppmaning att uppmärksamma henne, och fortsätter sedan med humoristiska kommentarer genom hela proceduren.

Publiken gapskrattar och skrattar igenom hela showen. Efter att en video av hennes säkerhetsdemonstration lades upp på nätet blev den viral och har visats över 4 miljoner gånger.

Dess popularitet ledde till att Marty blev inbjuden att medverka i TV-showen Ellen, där hon belönades med hela 20 000 dollar.

Sponsrat innehåll

Andra läste även