Födande kvinna hann inte till sjukhuset i tid: Nu skriver hon ett meddelande till tjänstemannen som stoppade henne på vägen

Mamman skulle föda och var på väg till sjukhuset med sin man i bilen då hon stoppades av en tjänsteman. Så började en berättelse som de aldrig kommer glömma.

Den 18 juli, tidigt på morgonen, kände 26-åriga Destiny Hall en otrolig smärta som hon länge väntat: Det var dags att välkomna hennes och hennes mans dotter till världen.

Destinys man, Caleb, satte sig bakom ratten och körde mot sjukhuset, men paret stoppades snart av en tjänsteman på grund av att de körde för fort. När han såg att Destiny skulle föda erbjöd han sig att eskortera dem till sjukhuset. Det skriver mediet King5.

De kom dessvärre aldrig så långt och Destiny skrek plötsligt att de måste stanna vid sidan av vägen för att “nu kommer barnet”.

Jag sa bara “nej”, minns Caleb som hoppades på att de skulle hinna den sista biten till sjukhuset.

Männen fick dock båda snart köra av vägen och inse sanningen: barnet kom, och det kom nu.

Caleb började skrika på mig, så jag hoppade in på passagerarsätet. Det var inga problem: Han tog barnet, jag rensade luftvägarna och hon började gråta. Jag svepte in barnet i en filt och gav henne till mamman. Det var en galen upplevelse, minns Mark Diebold nu en knapp månad senare.

Paret är väldigt tacksamma för hans insats, och de har nu valt att hylla honom med dessa bilder på sin lilla dotter. På bilden håller hon Marks polisbricka som ett stort tack för hjälpen, och inte minst för de känslor som Mark och hans familj visat kring födseln.

Mark Diebold är om möjligt ännu mer tacksam för de nyblivna föräldrarnas gest som har delats på sociala medier.

Det är fantastiskt. Det kom rakt från hjärtat och det betyder riktigt mycket. Fotografierna påminner mig om att polisyrket är det jag vill göra i resten av min karriär, säger han.

Sponsrat innehåll

Andra läste även