Följarnas starka kritik efter bilden på Carolas viktras: ”Löjligt”

Den folkkära artisten Carola Häggkvist visade upp sin nya kropp för sina följare – och reaktionerna lät inte vänta på sig.

Sedan Carola Häggkvist, 54, slog igenom som 15-åring har artisten haft en lång och framgångsrik karriär och blivit folkkär hemma i stugorna.

Även Carolas privatliv har varit uppmärksammat genom åren, inte minst under 90-talet där hennes kärlekssaga med Runar Sögaard, 53, slutade med att deras son Amadeus Sögaard, 23, föddes. När födseln ägde rum var det en riksnyhet.

– Journalister låg och campade utanför sjukhuset, så hysterin tvingade oss att ta hemliga tunnlar för att ta oss ut säkert från sjukhuset, berättade Runar om Amadeus födsel i dokumentären Amadeus – mer än en son.

Relationen till barnen

När Carola och Runar sen gick skilda vägar blev det en av de mest uppmärksammade skilsmässorna i Sverige.

Den otroliga uppståndelsen och kändisskapet har även sonen, Amadeus, berättat om i dokumentären Amadeus – mer än en son där han bryter tystnaden om sin uppväxt.

– Det är inte så att man bara var en vanlig unge liksom. Man visste ju att ”aa okej imorgon kan det stå nåt om mig på löpsedlarna” och då är ju inte barn de schysstaste alltid, sa han då om uppväxten.

Carolas nya viktras

Tiden har gått och Carola har sedan dess fått dottern Zoe, 11, och på sociala medier kan man följa familjens liv i vardagen. Nyligen publicerade Carola en riktig nyhet på sin Instagram. Det är en bild där hon poserar i en tajt klänning som fått henne att bli positivt överraskad. Varför? Klänningen är nämligen ett par storlekar mindre än vad hon vanligtvis brukar bära.

”Vet inte vad som hände – men helt plötsligt fick jag sådana där långa smala ben igen!! Vi skulle bara ta en liten bild för å se hur den satt (inför Nyhetsmorgon på torsdag) En pärla i storlek 36..”, skriver Carola.

Instagram

Carola Häggkvist provade klänningen med anledning av att hon ska gästa Nyhetsmorgon i veckan.

”En lång spännande dag har gått till sin ände och jag känner hur uppgiften jag tackat ja till bara växer och växer nu. Its going to be so good – and fun”, tillägger hon.

Nu hyllas hennes glada nyheter och nya kropp i kommentarerna, där vänner och följare är riktigt imponerade.

”Asså tjejen!!!! Sweet Lord!!!! Benen!!!!!! Midjan?????”, skriver en person.

”Löjligt snygg vännen”, skriver en annan.

Instagram
Sponsrat innehåll

Andra läste även