Folk rasar av ilska efter McDonalds aprilskämt: nu vill de ha det på menyn

Folk var inte direkt glada över att det visade sig vara ett aprilskämt…

Alla vet att man inte kan tro på något man hör eller läser den 1 april, då det alltid finns en risk att det kan vara ett skämt. 

Men McDonald’s har lyckats väcka upprördhet med sitt aprilskämt 2023, där vissa anser att den populära snabbmatskedjan gick för långt.

I går tillkännagav den australiensiska filialen en ny hamburgare – McFry – som skapade enorm spänning bland fans av McDonalds.

Den övertygande bilden visade en burgare med pommes frites inuti, så du behöver inte göra den själv.

”Pommes frites inuti hamburgaren är det ultimata Mac-hacket som vi nu gör på beställning genom att ta den klassiska Quarter Pounder och fylla den med dina favoritpommes”, skrev McDonald’s på sin Instagram-sida.

”Ingen röra. Inget krångel. Inga bekymmer. Vi har gjort det så att du inte behöver! Lägg vantarna på McFry idag.” sa hamburgerkedjan.

Den stora hamburgarkedjan samarbetade till och med med den välkända matbloggaren från Melbourne, Ange Eats, som sågs äta den nya hamburgaren.

”Det välkända ”tricket” som vi alla känner till och älskar finns nu på menyn på McDonald’s i Australien. Förutom pommes frites inuti har vi nötkött, ost, lök, pickles, tomatsås. Det ser fantastiskt ut.”

Men många blev oerhört besvikna när de fick reda på att de inte skulle kunna beställa den i sin lokala restaurang.

Vissa gick så långt att de bad McDonald’s att göra det till en riktig grej för att kompensera för besvikelsen.

”Jag ville faktiskt äta den McDonald’s lek inte med mig”, skrev en frustrerad australiensare, medan en annan var rasande:

”Det ser faktiskt bra ut.”

”Det här är inte ens ett roligt skämt för det är vad vi alla vill. Vi har gjort det själva i flera år.” säger en tredje person.

Det är inte första gången som McDonald’s har retat upp folk, hamburgerkedjan skapade även uppståndelse med McPickle 2019.

Sponsrat innehåll

Andra läste även