Föräldrarna har tvingat sina tvillingar, en pojke och en flicka, att gifta sig. Anledningen är helt förbluffande.

Femåriga tvillingar har tvingats gifta sig eftersom deras buddhistiska familj tror att de var älskare i ett tidigare liv.  Pojken och hans syster gifte sig i sitt hem i Nakhon Si Thammarat, Thailand den 4 mars.

Det skriver  News.com.au.

Deras extremt religiösa föräldrar följer den buddhistiska läran, som hävdar att tvillingar föds tillsammans på grund av en anknytning från ett tidigare liv. De tror att tvillingarna delar ”karma” eftersom de en gång var älskare vars förhållande tog slut innan de gifte sig. 

Den 31-åriga pappan och 30-åriga mamman insisterade på att om tvillingarna inte gifte sig vid första tillfället av detta, skulle deras liv fyllas av olycka på grund av deras tidigare romans. 

Vänner och familj deltog i bröllopsceremonin, som innehöll en buddhistisk munk som sjöng välsignelser under den onormala bröllopsceremonin. Det följdes av en traditionell thailändsk fest med musik, parader och dans.

”Vi tror att om barn föds som tvillingar med varsitt kön så borde de gifta sig, annars kommer en av dem att bli sjuk senare i livet”, säger den stolte pappan och fortsätter: 

”Vi gör bara det här för att se till att våra barn är säkra. Vi vill inte att de ska bli sjuka och det finns inget att förlora på att följa denna övertygelse.” 

Vidare säger han också att han tror att tvillingarna måste ’uppfylla sitt äktenskapliga öde’ för att deras framtida barn ska bli friska och må bra. 

”Jag är så lyckligt lottad som har tvillingar, men jag är orolig att något förföljer dem från deras tidigare liv. Vår övertygelse är att de måste vara gifta för att rensa bort den karman”, säger barnens mamma.

Trots det extravaganta bröllopet är tvillingarnas äktenskap inte juridiskt giltigt och orkestrerades endast för ceremoniella ändamål.