Forskare: Din penisstorlek påverkar hur mycket du tjänar – här är unika siffrorna

Annons

En av historiens äldsta frågor, ”spelar storleken någon roll?” har fått ett svar. Men det är nog inte det ni hade förväntat er.

Huruvida penisstorleken har betydelse när det gäller sex är en minst sagt omdebatterad fråga. Men det verkar inte vara den enda aspekten i livet som kan påverkas av storleken ”där nere”.

En studie gjord med närmare 1000 män visar nämligen att penisstorleken kan påverka hur mycket pengar man tjänar i arbetslivet, skriver The Sun.

Studien är utförd av sajten onbuy.com som saluför mängder av produkter, däribland sexleksaker. Sajten har frågat 997 män om hur stor snopp de har, vad de jobbar med och vad de tjänar.

Fler cm = färre miljoner

Men hur är det då, ger en större penis mer pengar i plånboken? Inte riktigt, enligt studiens resultat.

Resultaten visade att män med en penisstorlek på cirka åtta centimeter tjänar 58 000 pund per år, vilket motsvarar cirka 660 000 svenska kronor.

Män med större penis, runt 18-20 centimeter, tjänar i snitt 32 500 pund per år, vilket motsvarar 371 000 svenska kronor.

Annons

Här nedan är en graf där vänstra stapeln visar årsinkomst och bottenstapeln visar penisstorlek.

Annons
OnBuy

Konstnärer ligger i topp

Penisstorleken skilde sig även i olika yrkesgrupper.  Studien visade att personer som jobbar som konstnärer har störst penisar, där svarade fem procent att de har 20 centimeter stor penis.

På andra plats hittar vi män med praktiska arbeten, där har 16 procent runt 18 centimeter och fyra procent runt 20 centimeter innanför kallingarna.

Annons
OnBuy

Studien visade även att personer med en snittpenis på tio centimeter blir befordrade på jobbet i högst utsträckning, med 2.9 befordringar i snitt bland de som deltog i studien.

OnBuy

Hur bra stämmer det här in på dig? Kommentera gärna, och glöm inte att tagga in era konstnärspolare!

Sponsrat innehåll

Andra läste även