Dricker du tillräckligt? Varje dag bör en vuxen människa konsumera upp till 3 liter vätska per dag. Det varierar naturligtvis efter vikt, hur varmt det är, hur mycket man svettas och så vidare.

Av dessa 3 liter så får vi i oss ungefär hälften från kosten. Därför måste vi dricka 1,5 liter vatten varje dag, vilket är ungefär 6-8 glas vatten.

Men när vi pratar om att dricka vatten så förknippar majoriteten av oss det med att vi ska dricka vattnet bara som det är. Men enligt flertalet experter så ska det göra underverk för kroppen om man dricker saltvatten varje morgon.

Flera tror att det räcker med att tillsätta bordssalt i vattnet man dricker, men det är tydligen helt fel. För att få de fantastiska effekterna som man talar om måste det vara havssalt.

Till 1 liter ljummet vatten så ska man blanda i 2 teskedar med havssalt. Rör om i vattnet så att saltet löses upp ordentligt.

Drick detta på tom mage så fort du vaknar varje dag i 7 dagar. När du gjort det kommer du snabbt se vilka otroliga resultat som din kropp kommer att få.

Vanligt bordssalt har inte samma effekt som havssalt

Många människor gör tyvärr fel genom att tro att vanligt bordssalt kommer ge samma resultat som havssalt. Men det är fel.

När havssaltet börjar göra sitt i kroppen kommer du märka resultat både utseendemässigt och på vågen.

Få inte i dig för mycket havssalt

Det är viktigt att man inte överdoserar havssaltet. Den mängd som vi föreslog högre upp i artikeln bör man inte överdosera. Om man tar för mycket kan resultatet påverkas till det negativa och precis som med allt annat så är lagom bäst.

Om du har högt blodtryck så bör du rådfråga din läkare innan du börjar dricka saltvatten. Det är bättre att hålla sig på den säkra sidan än att ta några onödiga risker.

Om du väljer att prova detta kommer du högst troligt bli chockerad över vilka fantastiska effekter saltvatten kommer ha på din kropp.

Glöm inte bort att dela detta med en vän som du tycker borde prova det.