Första bilderna på Carina och Erik Bergs nya lyxlägenhet – så mycket kostade den

Carina och Erik Berg har slagit till på en lyxig sekelskiftesvåning i Vasastan. Här är första bilderna på lägenheten.

Det har gått tre år sedan Carina Berg avslöjade att hon funnit kärleken på nytt, efter sitt nio år långa äktenskap med Kristian Luuk. Den lyckliga mannen var ingen annan än fotbollsspelaren Erik.

Idag bor paret i deras gemensamma lägenhet i Stockholm, men i höstas köpte de en lyxig sekelskiftesväning i Vasastan. Lägenheten kostade över 14 miljoner kronor och nu visar de upp bilder från den fantastiska lyan.

På Carinas Instagram delar hon med sig av en sneakpeak på den påkostade lägenheten. Av texten att döma verkar paret lyriska över att få flytta in.

Foto: Instagram

”Det blir så fint så jag nästa börjar gråta. Är iofs gravid och gråter ohämmat när Ica-Stig måste bo i ett läskigt bergsrum. Men ändå… FIIIINT!”, skriver hon.

Även på Karlslundgsgruppen AB:s Instagram kan man ta del av bilder från lägenheten där renoveringen är i full gång.

Foto: Instagram

”Helg IGEN!!! Denna vecka hann vi renovera klart hemma hos Erik och Carina samt avsluta en renovering av ett superfint radhus i Fisksätra och lite VAB på det. God helg”, skriver de.

Anledningen till att paret har valt att flytta är för att de väntar sitt andra gemensamma barn, Carinas tredje barn.

I Carina och Carolinas podd pratade de om att de väntar barn och så sent som förra veckan avslöjade de könen på deras bebisar i magen. Det visade sig att båda två väntar flickor, och lyckan var enorm.

– Det är en tjej. Fattar du att vi ska få varsin tjej. Gynning och Berg. Det är så skönt nu, när vi kommer känna oss för gamla för podden, då tar de här över, sa Carolina efter det stora avslöjandet varpå Carina snabbt inflikade:

– Jag älskar våra flickor, det är 15 veckor mellan våra flickor.

Sponsrat innehåll

Andra läste även