Första bilderna på Pernilla Wahlgrens nya lyxhus – efter beslutet om livsförändringen

Pernilla Wahlgren håller på att skapa sitt nya drömboende, nu visar hon upp hur det ska se ut.

I det gröna huset på Lidingö, har Pernilla Wahlgren bott i flera år. Nu vill hon ha något nytt och har beslutat för att bygga ett nytt drömhus.

Pernilla berättar på sin blogg om drömmen och husplanen.

”Tanken att flytta har funnits där ett tag. Två barn har flyttat hemifrån sedan jag köpte vårt nuvarande hus, och nu när Theo har börjat högstadiet och bytt till en skola längre bort, så kände jag att det vore kul och spännande med en nystart!”

Hon skriver också att hon gått på några husvisningar som inte alls kändes rätt, varav att hon vill bygga ett eget.

”Sagt och gjort. Jag började leta tomter, samtidigt som jag kände efter vilken typ av hus jag ville ha…! Och efter att ha sett ett hus här på ön som var precis i min stil , så luskade jag sedan reda på arkitekten som ritat just det huset!”, skriver Pernilla Wahlgren och fortsätter:

”Eller rättare sagt jag hittade huset, och visade det för Emilia – som då helt oblygt gick raka vägen in deras trädgård och frågade om de byggt det fina huset själva och vem som hade ritat det!”

Pernilla har nu lagt upp en bild på hur huset kommer satt se ut på Instagram. Under bilden tackar hon även arkitekten Heidi.

”När Heidi ritar mitt drömboende! Så glad att jag fann dig, Heidi! Hittade mitt drömhus på Lidingö i våras när Theo hade fotbollsträning, & jag tog en promenad med hundarna. Skickade in Emilia för att luska ut vem som hade ritat huset, när jag inte vågade knacka på själv. Kärlek uppstod – och på den vägen är vi..! Nu längtar vi bara tills vi får börja bygga mitt drömhus…!!”

Bland kommentarerna har även arkitekten Heidi svarat:

”Det var så kul att få hjälpa dig att skapa ditt drömhem. Ser fram emot den fortsatta resan och uppleva huset färdigt. Det blir ett spännande 2021”.

Sponsrat innehåll

Andra läste även