Fotbollsstjärnans ex-fru åker i fängelse: chockerande upptäckter gjordes i hennes resväska

Annons

Ett chockerande fynd i hennes resväska har gjort att den 27-åriga kvinnan förmodligen kan se fram emot att behöva skaka galler.

En dag i juni befann sig 27-åriga Mia Etcheverria på Montevideos flygplats, Aeropuerto Internacional de Carrasco. 

Hit hade hon tagit med sig en stor resväska med innehåll som definitivt inte var lagligt.

Hon hade övertygat både sig själv och sina vänner att det inte skulle vara några problem om hon hade sex kilo kokain i bagaget, skriver Ekstra Bladet.

Annons

Resan för Etcheverria och hennes kompisgäng var att åka från Uruguay till Spanien. Men för både henne och de andra inblandade slutade det med att det blev helt fel. Innehållet i Etcheverrias, som tidigare har varit gift med fotbollsstjärnan Richard Morales, resväska, upptäcktes verkligen.

Därefter tittade polisen närmare på hennes telefon. I det här sammanhanget har de hittat meddelanden på tjänsten Telegram, där hon försäkrar sina vänner att allt kommer att bli bra. Dessutom förbereder hon dem också för vad som väntar på flygplatsen.

”Det är din attityd som avgör hur resan blir. Är du där? Lyssna på musik. Ta bilder (men ladda inte upp något) på hela resan. Se ut som en turist så mycket som möjligt. Lita på mig,” skrev hon till dem.

Annons

Även om de försökte följa hennes ”goda råd”, kunde det inte hålla dem borta från problem. En rutinmässig rutinkontroll i säkerhetsområdet fångade en av de andra fyra.

Uppenbarligen hade gruppen inte haft fantasin att dela upp sig utan hade istället åkt till säkerheten tillsammans. Därför var personalen naturligtvis snabba med att också dra åt sidan de andra. Detta inkluderade även Etcheverria.

Den första mannen upptäcktes med sex paket kokain i sin resväska. Samma visade sig ligga i Mias resväska. Hon försökte förneka att hon hade kännedom om den stora mängden narkotika, men varken polisen eller rättsväsendet trodde på det.

Och nu är hon dömd för brottet som kostat henne två år och sju månader bakom lås och bom. Det blev billigt, eftersom hon faktiskt riskerade upp till 18 års fängelse. Hon var dock snabb med att träffa en överenskommelse med åklagarmyndigheten i Montevideo, vilket sänkte straffet.

Etcheverria och Morales har tidigare varit gifta, och har även två döttrar tillsammans. Han hjälpte henne därför också när det var dags att betala kostnaderna för ärendet, säger Ekstra Bladet.

Den nu 48-årige Morales spelade bland annat en stor roll när Nacional vann det nationella mästerskapet i Uruguay 1998.

Dessutom var han också med och skickade Uruguay till VM 2002 när han gjorde två mål i en kvalmatch mot Australien.

Annons

Andra läste även