Foto som förvirrar hela internet – hittar du kvinnan somn gömmer sig?

Men vad händer när våra ögon uppfattar något som inte riktigt är vad det verkar vid första anblicken? Då blir vi lätt förvirrade, och detta är förmodligen anledningen till att optiska illusioner alltid har fängslat människor.

Optiska illusioner, eller synvillor, utmanar verkligen våra sinnen. Vid en första titt ser vi en vanlig bild, men ju längre vi studerar den, desto fler detaljer framträder.

Här följer några exempel på optiska illusioner som skapats genom kroppsmålning – hur många detaljer kan du upptäcka?

Jag personligen uppskattar illusioner som är skapat i det verkliga livet och med autentiska fotografier. När jag först stötte på arbetet av den tyske konstnären Jörg Düsterwald, blev jag helt hänförd.

Foto: Pexels

Skön konst med mänskliga motiv

Jörg Düsterwald är en kroppsmålare som samarbetar med skickliga fotografer för att harmoniskt smälta samman människokroppen med naturens skönhet.

Men kan en människa verkligen integreras så sömlöst i naturen? Svaret är absolut ja – och resultaten är häpnadsväckande!

Många av Jörgs fantastiska illusioner har spridits på internet, kanske för att endast ett fåtal människor lyckas hitta människorna i hans pittoreska naturbilder.

Kan du upptäcka den dolda kvinnan?

Nu är det din tur att testa din uppmärksamhet. På detta fotografi finns en naken kvinna skickligt dold – kan du upptäcka henne?

Foto: Instagram

Ser du henne? Om inte, avslöjar vi svaret nedan.

Här är den dolda kvinnan

Om du inte lyckades lokalisera den dolda kvinnan, kommer här en närbild som avslöjar hennes placering.

Foto: Instagram

Där ligger hon, mycket skickligt dold!

Hittade du henne?

Grattis, då har du verkligen ett skarpt öga!

Sponsrat innehåll

Andra läste även