Fräckis: Åke får inte snorren att stå som den ska – hans ”kreativa” lösning får frugan att tuppa av

En del av er där ute tycker nog att fräckisar bara är plumpa och omogna. Men sen finns det oss som ändå kan uppskatta en riktigt rolig historia!

Dagens fräckis är lite barnförbjuden, men vi kunde ändå inte låta bli att skratta. Och visst behöver vi allt ett gott skratt ibland?

Den här berättelsen handlar om ett gammalt par där mannen, Åke, behöver använda all sin fantasi för att få till lite action i sängkammaren…

Två lite äldre herrar hade varit på jobbkonferens i Göteborg och väntade nu på tåget hem. Under tiden köpte de varsin glass. När den var uppäten kastade Ragnar pinnen, medan Åke stoppade sin i bröstfickan.

”Kan vara bra att ha”

– Varför i hela friden sparar du en äcklig gammal glasspinne? utbrast Ragnar förvånat.

– Den kanske kan vara bra att ha, svarade Åke och log i mjugg.

Den åldrade duon reste så hem till sina fruar, och när de kom fram var det läggdags. Åke smög in och kröp ned bredvid sin älskade gumma, han hoppades innerst inne på lite rajtantajtan.

”Kommer in på bår”

Problem uppstod dock när Åkes penis inte riktigt ville samarbeta, den stod helt enkelt inte upp. Då fick han plötsligt en briljant idé och kom ihåg den där glasspinnen han envist sparat.

Sagt och gjort – han hämtade glasspinnen och smet in på toa där han gjorde ett stödförband med glasspinnen.

Därefter kröp Åke ned till frun och lade sig tillrätta. När det var dags att föra in den så säger den vänstra blygdläppen till den högra:

– Nu är det nog fasen sista gången, för nu bärs han in på bår…

Vilket slut! Vi kunde i alla fall inte låta bli att dra på smilbanden.

Sponsrat innehåll

Andra läste även