Fräckis: Bonden ser tuff MC-knutte ha sex med hans dotter – vrålar två ord som får gubben att frysa till is

Här kommer en klassisk fräckis som säkert finns i många olika versioner, men det här är vår favorit!

Rune, den gamle motorcykelälskaren hade nu avlidit och en avlägsen släkting, Leif, fick då ärva hans kära Harley Davidson. I testamentet fanns det dock vissa villkor:

Motorcykeln skulle vårdas ömt och det var bland annat otroligt viktigt att alltid smörja in den fina skinnsadeln med vaselin om det var fuktigt eller regnade ute.

”Kom in så får du lite mat”

Leif blev givetvis överlycklig, stoppade på sig en burk vaselin och drog iväg på sin nya hoj. Efter ett tag märkte Leif att han var vilse och stannade vid en förfallen stuga på landsbygden och knackade på.

Dörren öppnades och där stod bonden, hans fru, dotter och en piga. Leif talade om att han kört vilse och undrade hur han skulle köra för att ta sig vidare till närmsta bensinmack.

– Inte ska du behöva köra vidare nu när det skymmer. Kom in, så får du lite mat, sade bonden.

”Disk överallt”

När Leif steg in innanför dörren fick han se att det fanns drivor med disk överallt i hela köket – utom på spisen, köksbordet och stolarna.

– Hur kommer det sig att ni har så mycket disk? Jag menar … ni är ju i alla fall 3 fruntimmer i stugan, undrade Leif.

– Ja, svarade bonden. I den här stugan så har vi den seden att vi är tysta medan vi äter. Den som talar får diska.

– Jaha! Då vet jag, sade Leif och satte sig till bords.

Hade sex med pigan

Först vankades det förrätt och när den var uppäten flög plötsligt fan i Leif och han tog med sig pigan in i sängkammaren och satte på henne!

Inte ett knyst sade hon under hela akten. Inte ett stånk eller stön – ingenting! Hon bara låg där och log hela tiden, allt för att slippa diska.

De gick ut i köket igen och nu var det dags för varmrätt. När den var uppäten så tog Leif med sig frun in i kammaren. Samma visa där. Inte ett knyst, inte ett läte kom från hennes läppar. Hon låg bara där och flinade nöjt.

Tog dottern också

Sedan blev det dags för efterrätt och under tiden de åt så funderade Leif på hur han skulle göra. Han bestämde sig för att även sätta på dottern i huset.

Samma visa som tidigare utspelade sig. Dottern sa ingenting, inte ett pip yttrades.

Leif och dottern gick ut i köket igen och där var det dags för kaffe då mannen får se att det börjat regna ute. Han river upp vaselinburken ur fickan och öppnade den.

Då vrålade bonden:

– JAG DISKAR! JAG DISKAR!

Visst är fräckisen klockren? Glöm inte att dela och bjud dina vänner på ett gott skratt!

Sponsrat innehåll

Andra läste även