Fräckis: Det nygifta paret är i desperat behov av pengar – men fruns lösning får maken att vilja skiljas

Det finns inget bättre än att skratta då och då, så här bjuder vi på en fräckis som handlar om ett ungt, nygift par…

Anton och Johanna var båda 24 år gamla och nygifta. Förhållandet mellan dem var kanon, de var nykära och kunde inte få nog av varandra, dag som natt. Men det fanns andra faktorer som gjorde relationen lite svajig.

Hade inte så mycket pengar

Då både Anton och Johanna var unga så hade de inte så gott om pengar och räkningarna fick oftast ligga orörda fram till den 25 varje månad, då de betalade av så mycket de kunde.

Efter att ha betalat alla skyhöga räkningar visade saldot på kontot skrämmande ofta nära på noll, vilket inte ingjöt mycket mod och förtröstan hos det unga paret.

Föga förvånande tärde den knappa tillvaron på relationen och de kom båda överens om att det var hög tid att börja spara ihop lite pengar. Dock var ingen av dem beredd på att göra avkall på någon av de få roligheter de ändå hade råd med.

Lade 50 kr i spargris

Efter att ha letat runt på nätet en del fick paret ett tips om hur man effektivt sparade ihop pengar. De var båda unga och väldigt nykära, vilket gjorde att de hade sex väldigt ofta, ibland flera gånger om dagen.

Tipset de fann på nätet gick ut på att varje gång paret hade sex så skulle Anton lägga 50 kronor i en spargris, som snabbt skulle växa till en ansenlig summa.

Sagt och gjort, paret hade sex flera gånger i veckan och varje gång petade Anton ned 50 kronor i spargrisen, vilket fick deras ekonomi att grönska på ett sätt de inte tidigare trodde var möjligt.

Ekonomin åter dålig

Men sakta men säkert så började utgifterna att stiga för det unga paret. Sängen gick sönder så de tvingades köpa en ny, en vattenledning i huset brast som de var tvungna att laga och vips så var ekonomin i botten igen.

Till slut såg de ingen annan utväg – de var tvungna att tömma spargrisen. Anton hämtade grisen från sängkammaren och tömde ut innehållet på köksbordet.

Ur spargrisen strömmade en hel drös 50-lappar, men också flera stycken 500-lappar. Anton förstod ingenting och tittade förvånat på Johanna, som tittade tillbaka och svarade.

– Du ska vara glad att du får rabatt!

Lite väl fräckt för vissa personer, men vi skrattade högt! Glöm inte att dela skämtet om du tyckte det var roligt!

Sponsrat innehåll

Andra läste även