Fräckis: Prästen slutar tro på gud efter att nunnan avslöjat sin värsta synd

Roliga berättelser, även kända som fräckisar, har en tendens att sätta de flesta i ett bra humör. Dessa historier är ofta ganska vuxna och absurda, vilket gör det nästan omöjligt att inte le när man hör poängen.

De är kända för sina överdrivna och humoristiska inslag som ibland kan vara ganska chockerande. Den fräckis som följer nedan är ingen undantag från regeln – vi hoppas att du får ett gott skratt!

Fräckisar är en form av humor som ofta balanserar på gränsen till det opassande och bjuder på en fräck avslutning som gör dem så underhållande.

De kan vara allt från korta anekdoter till längre historier, men gemensamt är att de alltid lyckas locka fram ett skratt, även från den mest allvarliga lyssnaren. Så, om du är redo för lite vuxen humor och ett gott skratt, fortsätt läsa och låt dig roas!

Foto: Pexels

En Oskyldig Nunnas Hemlighet

Nunnan Marit var en godhjärtad och oskuldsfull själ, en av de mest respekterade nunnorna på hela klostret. På grund av detta fick Marit också bära ett stort ansvar.

Galet Sex

En dag skickades Marit till staden för att utföra flera ärenden för klostrets räkning, bland annat för att hämta en ljuskrona från smeden. När Marit kom till smeden fick hon en stor överraskning; smeden var otroligt stilig.

Med sin robusta byggnad, skarpa käklinjer och ett magnifikt hårsvall stod smeden där framför Marit, som genast kände känslor hon aldrig tidigare upplevt. Det hela resulterade i att Marit och smeden hade lidelsefullt sex hela natten.

Nästa morgon återvände Marit till klostret, fylld av både glädje och skam, med alla saker hon hämtat i staden.

Foto: Newly

In i Bikten

Så fort Marit kom tillbaka till klostret, skyndade hon sig in i duschen och sedan direkt till bikten. Hon kände ett starkt behov av att rena sitt samvete från nattens synder.

Med skam i rösten erkände Marit att hon känt passionens lågor brinna i hennes kropp, och att hon gett efter för dessa lockelser.

Prästen blev så förvånad över att höra Marits berättelse att han var helt mållös, men han insåg också att nunnan behövde vägledning.

”Du ska genast sätta dig i ditt rum och suga på en citron,” sa prästen strängt när han hade återhämtat sig.

”Jaha! Hjälper det verkligen mot min synd?” frågade Marit försiktigt.

”Nej,” svarade prästen surt. ”Men det tar garanterat bort ditt belåtna flin…”

Helt klockrent!

Sponsrat innehåll

Andra läste även