Från utsidan ser hans hem ut som ett gammalt flygplan – men vänta tills du ser insidan

Mannen har förvandlat ett gammalt plan till ett hem.

En man vid namn Bruce Campbell, en 73-årig elektriker, lever ut sin dröm om att bo i ett flygplan. 

Bruce blev inspirerad att bo i ett flygplan när han vid 15 års ålder såg någon slags flygplanskyrkogård på TV och trodde att man kunde göra det till ett hem. 

1999 bestämde han sig för att förverkliga sin dröm och anlitade ett bärgningsföretag för att hitta ett gammalt flygplan till honom.

Efter månader av letande hittade företaget ett Boeing 727 200-passagerar jetliner i Grekland som vägde cirka 31 ton och mätte 1 066 kvadratmeter.

Campbell betalade runt 650 000 kronor för planet, och fick det flyttat till Oregon.

För att göra planet beboeligt kostade det honom 800 000 kronor – det innebar bland annat att han fick motorn borttagen så att den inte kunde flyga igen. Bruce har anpassat flygplanet så att det idag uppfyller alla hans dagliga behov, skriver CNBC.

Han har en dusch, ett handfat, en tvättmaskin och ett kylskåp. Hans kök är minimalistiskt och består bara av en mikrovågsugn och en brödrost..

Inne i planet har han ordnat en soffdel, som även fungerar som hans sovplats och arbetsbord. Hans månatliga utgifter är 2 500 kr, inklusive fastighetsskatt och el.

Bruce Campbell bor växelvis i USA och Japan, varför han också hoppas få ett flyg hem i Japan en dag: 

”Det är meningen att skapa ett hem som jag älskar, i ett land jag älskar och med människor jag älskar”, säger han med ett leende på läpparna och tillägger: ”Om jag bara kan återerövra min ungdom kommer allt att bli bra.”

Du kan se bilder och en video av planet från insidan ovan.

Sponsrat innehåll

Andra läste även