Grannarna trodde gott om paret – men ingen kunde ana parets mörka hemlighet

Utåt sett så verkade paret vara som vilket par som helst. Grannarna beskriver paret som ”helt vanliga och snälla personer”. Men det som paret höll hemligt hade ingen kunnat ana. När de avslöjades vad paret hade instängt i sitt vita skjul kunde ingen tro sina ögon.

En kvinna som bott bredvid paret i många år säger: ”Det är både sorligt och sjukt.” När grannarna fick reda på vad Misty George och Michael Welch höll på med så blev dom chockerade. Paret som bor i Macomb i USA hade ett vitt skjul i sin trädgård – där de höll någonting inlåst.

Grannen Marquita Ferguson säger att paret var som vilka grannar som helst. Snälla och trevliga och att hon aldrig hade sett någon annan där förutom paret.

Tracy Byers som även hon bodde granne med paret under en längre tid säger att hon aldrig någonsin kunde ha anat de allvarliga brott som paret begått om det inte uppdagats.

– Det är både sorgligt och sjukt. Även om du har dåligt med pengar så finns alltid olika lösningar, utan att man utsätter en annan människa för något sånt, säger hon.

Det var tisdagen den tredje oktober som paret Misty och Michael begärdes häktade efter att deras hemlighet hade läckt ut. Paret hade nämligen haft en funktionsnedsatt kvinna som inneboende tidigare. När hon inte hade råd att betala hyran så blev hon inlåst i parets skjul som stod i trädgården.

Den 29-åriga kvinnan som har en psykisk- och fysisk nedsättning bodde tillsammans med familjen. Men när hon inte hade råd att betala hyran längre så blev hon utslängd och inlåst i parets trädgårdsskjul. Där hade hon varken tillgång till toalett eller dusch.

Inte nog med det så stal paret även hennes bidragspengar och sålde henne som sexslav. Paret tog betalt av andra män som sedan fick besöka henne och ha sex med henne inne i skjulet.

Till sist lyckades kvinnan fly och få kontakt med sin familj. Efter att hon hade berättat om det fruktansvärda som hon blivit utsatt för så kontaktade familjen polisen. Kort där på så grep polisen paret.

Grannarna som inte alls bodde långt bort säger att de inte hade någon aning om vad som hänt. De har trots att de bor så nära inte sett någonting konstigt.

Du kan se hela inslaget om händelsen i den här videon.

Sponsrat innehåll

Andra läste även