Gravida Nicci Hernestig talar ut om flytten – efter uppbrottet från Andreas: ”oro”

Nu tar Nicci bladet från munnen!

I Love Island 2023 fann Nicci Hernestig, 24, och Andreas Deak, 27, först varandra.

De tog sig till en imponerande tredjeplats i programmet, men deras kärleksresa fortsatte när de återvände hem till Sverige.

Kort efter inspelningarna delade Nicci och Andreas glädjande nyheter om att de skulle bli föräldrar tillsammans. Tyvärr, bara några veckor senare, beslutade paret att gå skilda vägar.

Det var genom ett Instagram-inlägg som Nicci delade med sina följare om sitt beslut.

”Ibland så händer saker i livet som kanske inte alltid är som man själv hade tänkt sig, både på gott och ont.”, skrev hon då och fortsatte:

”Vissa saker kan kännas som en bottenlös tomhet och sorg nu men med förhoppning att när man tittar tillbaka på denna tid bara ser det fantastiska och otroliga i att vi har skapat ett litet mirakel.”

Hon avslutade med ett lite oväntat besked.

”Så oavsett allt så anser jag att min lilla flicka i magen är det absolut bästa som har hänt mig någonsin och jag längtar så mycket efter henne. Med dessa ord så vill jag säga att jag och Andreas inte är tillsammans längre”

Talar ut om situationen

Efter separationen har både Nicci och Andreas använt sina sociala medier för att leta efter lägenheter i Bromma-området. När sajten Hänt når ut till Nicci ger hon mer klarhet kring deras situation.

”Jag och Andreas har inte pratat om att bo i samma område så kan inte svara för honom.”, börjar hon med att skriva och fortsätter sedan:

”Men jag letar lägenhet till mig och bebis men har inte hittat någon än. Jag är så tacksam att hon verkar må bra för går med en oro att det ska påverka henne efter allt jag har gått igenom den sista tiden. Har varit så ledsen och fått ont i magen och som sammandragningar så det var en lättnad att se henne och att hon verkar må bra.”

Sponsrat innehåll

Andra läste även