Gry Forsells ekonomiska kris med maken: ”Besvärligt”

Gry Forssell, 51, har varit en välkänd röst i radioprogrammet Gry Forssell med vänner sedan 2004. Hon har även synts flitigt i tv-program såsom Sommarkrysset, Gladiatorerna och Big Brother.

För några månader sedan valde Gry att pröva något helt nytt och gav sig in i vinbranschen. På Instagram skrev hon:

”Det här projektet är så roligt, spännande och läskigt och Alex, Martin och jag har pysslat med det här sååååå länge så att vårat egna vin nu finns att beställa -och faktiskt finns i människors hem- är nästan overkligt.”

Tillsammans med maken Alexander Kossek och vännen Martin Östberg har de startat vinimportfirman Domino. De släpper varierande vinflaskor på Systembolaget som allmänheten kan köpa.

Foto: Wikipedia

Ekonomiska utmaningar

När Gry gästar podcasten Värvet berättar hon om de utmaningar som deras nya satsning har medfört.

”Jag och Alex har ett vinprojekt ihop som vi har startat. Det handlar om att vara nyfiken. Alex och en av hans bästa barndomskompisar, som han träffade på språkresa när han var liten, och jag, har startat en vinimport firma.”

Gry erkänner att projektet inte har varit utan problem och att de har haft det kämpigt.

Foto: Instagram

”Det behövde vi absolut inte göra. Det finns vin! Vi går back för varenda flaska vi säljer, så det är inte för pengarna!” skrattar Gry och fortsätter:

”Det är jättesvårt. Det tar jättemycket tid. Det är besvärligt på så många sätt, men det är jätteroligt också, för vi lär oss hela tiden. Man är så nyfiken på hur det funkar, nyfiken på att få bli en del av en helt ny bransch som jag överhuvudtaget inte är insatt i. Som vi kämpar på med.”

Trots de ekonomiska bakslagen och de många utmaningarna, är Gry och hennes team fast beslutna att fortsätta lära sig och utvecklas inom vinbranschen. Deras nyfikenhet och passion driver dem framåt, trots alla hinder på vägen.

Sponsrat innehåll

Andra läste även