Gunilla Perssons fräcka hån av Britt Ekland – nu är det krig

Nu är det krig. Gunilla Persson hånar Britt Ekland öppet. Gunilla framställer sig själv som en ängel medan Britt Ekland får rollen som djävulen.

62-åriga Gunilla Persson är känd för att vara en bråkstake. Den viljestarka sörmländskan har ett rasande temperament när hon blir pressad. Nu är det Britt Ekland som får smaka på Gunillas vreda och hånas öppet.

Britt Ekland var med i Svenska Hollywoodfruar i två säsonger, att hennes manager Johan Pråmell var inblandad i hennes medverkan är solklart.

Johan Pråmell är demoproducenten bakom ”Wahlgrens värld”, men han har även arbetat med Svenska Hollywoodfruar i många år, och han är sannolikt den person som såg till att James Bond-bruden var med i programmet.

Britt Ekland stod ut i två säsongen men sedan fick det räcka med bråk och drama. Frågan är vad som hände mellan henne och Gunilla under hennes medverkan i programmet.

Gunilla ger sig nämligen på Britt Ekland nu på ett hånfullt sätt. Den blonda Hollywoodfrun lade ut en elak bild på sin Instagram.

På bilden är Britt Ekland målad som en djävul medan Gunilla framställs som en ängel.

– I morgon skriver jag på min blogg om en ny bild som upprör. Den här får mig bara att le. Vilken konstnär som står bakom denna kreation. Den är från några fans. Ser ut som en movie poster – who wins the angel or the demon?, skriver Gunilla Persson intill bilden som är så elak mot Britt Ekland.

Foto: Instagram

Med tanke på att Gunilla är djupt troende måste hon inse vilket allvar hon faktiskt sårar Britt. Frågan är varför Gunilla ger sig på älskvärda Britt Ekland.

I slutet av Gunillas inlägg skriver hon:

– Sorry Britt, jag har inte gjort den, skriver Hollywoodfrun.

Sponsrat innehåll

Andra läste även