Han har inte sett sin dotter på 35 år – en dag får han sitt livs överraskning

Jim var bara en tonåring när hans dotter adopterades mot hans vilja. Efter att ha letat efter sin dotter i 35 år händer något otroligt!

Att bli förälder i tonåren har många konsekvenser och ansvar, och det kan vara en av anledningarna till att vissa väljer att ge upp sitt barn för adoption.
Jim Mcaskill var dock inte en av dem.

Vid 15 års ålder fick Jim reda på att hans dåvarande flickvän blev oväntat gravid. Unga som de var visste paret att konsekvenserna av att få barn i unga år skulle bli svåra.
Jim var villig att uppfostra sin dotter oavsett de utmaningar som kunde uppstå, men hans flickvän var inte det.

När deras dotter, Devon, föddes 1978, ställdes hon omedelbart för adoption, och det mesta han fick var tio minuter med den nyfödda dottern.

Under de få minuter han hade med Devon tog Jim i hemlighet ett pärlhalsband med hennes namn på runt halsen.

Vid den tiden lovade han att göra vad som helst för att lämna tillbaka halsbandet en dag. Under de kommande tre decennierna firade Jim varje födelsedag och jul med sin dotter i åtanke. Han skrev också brev till henne i hopp om att hon en dag skulle läsa dem.

Efter 30 års letande hittade Jim inte sin dotter, men han var fast besluten att återförenas med sin dotter en dag. Han sökte i alla möjliga källor både i USA och Kanada.

Så en dag 2013 leddes han till att söka efter namnet Nicole Stefanick på Facebook. Tårarna började rinna nerför hans ansikte så fort han öppnade hennes profil – det var som att se hennes mamma.

När far och dotter äntligen återförenades, 35 år efter att Jim höll sin nyfödda Devon i sina armar, fick han tårar.

Han gav henne omedelbart alla presenter och kort han köpt till henne under de senaste åren och lämnade tillbaka pärlhalsbandet han tog, som hon nu bär runt handleden.

Deras berättelse ger hopp till föräldrar som är i en liknande situation att en dag träffa sina barn igen.

Se videon och hör hela historien här.

Sponsrat innehåll

Andra läste även