Han satte två glas på dörrhandtaget. Anledningen är genial

Alla borde lära sig det här knepet!

Finns det någonting som är så underbart som att få åka bort och spendera ett par dygn på ett hotell utan att behöva oroa sig för någonting? Känslan som uppstår när avkopplingen är maxad är obeskrivlig.

De flesta hotell som finns idag är säkra, men om man vill göra det ännu säkrare så kan man använda sig av den här metoden. Det kan vara rätt så smart att göra det eftersom vi aldrig vet vem som kan få för sig att försöka smyga sig in i våra rum.

När man är ute och reser så har man trots allt med sig sitt pass som är hur värdefullt som helst och det är inte alls ovanligt att man har mängder med kontanter med sig.

Ett ordspråk som finns är ”bättre att ta det säkra före det osäkra” och det stämmer. Det här knepet blev jag tipsad om från en god vän till mig.

Det visade sig vara ett genialt knep för att man ska kunna känna sig ännu säkrare på sitt hotellrum eller annat boende som man hyrt. Metoden är väldigt enkel och logiken bakom den är simpel.

Trä på ett glas på dörrhandtaget som på bilden ovan.

När du har gjort det så ställer du ett glas uppe på det första. Anledningen till detta, kan du gissa?

Om du gör så här, så kommer du garanterat vakna om någon försöker ta sig in i ditt rum. Om någon försöker ta sig in kommer glasen ramla ned och du kommer vakna av ljudet från glasen.

Ljudet som uppstår när glasen krossas kommer garanterat få dig att vakna även om du är i din djupaste sömn. När den som försöker ta sig in i rummet hör glaskrosset kommer den personen troligtvis bli så rädd av ljudet att tjuven sticker därifrån.

Det här larmsystemet är oslagbart och gör att du kan sova lite bättre!

Sponsrat innehåll

Andra läste även