Hanna skulle skicka viktig ansökan till chefen – råkade skicka något sjukt pinsamt istället

När 20-åriga Hanna från Stockholm skulle skicka ett sms till sin förhoppningsvis framtida chef blev det riktigt fel.

Hanna hade sökt ett jobb och gått vidare i processen, men för att visa att hon var riktigt intresserad av jobbet tänkte hon skicka sitt CV igen till chefen.

– Jag tänkte att jag skulle skriva för att få komma i kontakt med personer som tidigare jobbat där för att imponera och visa att jag verkligen ville ha jobbet, säger hon till Nyheter24.

I en länk som hon hade planerat att skicka till chefen skulle han kunna få läsa mer om hennes kvalifikationer, men det gick långt ifrån som det var tänkt.

Istället för den tilltänkta länken råkade hon skicka ett Youtube-klipp på en tjej som står och skakar på rumpan och dansar.

Efter den felskickade länken skrev hon flera sms som ”Omg skicka fel” och ”Gud vad pinsamt det blev nu men tänkte skicka detta” och skickade den korrekta länken.

Chefen svarar

Hon trodde att misstaget skulle kosta henne chansen att få jobbet, men en timme senare trillade ett sms in från chefen som, som tur är hade en humoristisk sida.

”Hej Hanna! Haha! Vilka moves tjejen hade! Du behöver verkligen inte tycka att det är pinsamt”, svarade han.

– Jag ville verkligen inte ens öppna meddelandet när jag fick det. Jag tänkte att han hade sett videon och undrade ”vad är det här för person vi ska anställa?” men vi får se hur det går om en månad på intervjun, sa Hanna till Nyheter24.

Alla kan begå misstag och detta var ju trots allt ganska oskyldigt. Svaret var förmodligen en stor lättnad för Hanna.
Huruvida hon fick jobbet eller inte är dock oklart.

Sponsrat innehåll

Andra läste även