Här är världens roligaste ”Göteborgskurs” – har setts 1,6 miljoner gånger

Är du göteborgare? Eller känner du kanske någon från Göteborg? Eller möjligtvis någon som har planer på att flytta till Sveriges näst största stad? Då får ni för guds skull inte missa ”Göteborgskursen” av humorgänget på Freudian Slip Productions!

Humorgänget på Freudian Slip Productions har gjort sig stora på Youtube med sina fantastiskt roliga humorklipp. Och ett av deras mest populära är ”Göteborgskursen”, som har setts över 1,6 miljoner gånger!

Och när man tittar på klippet så förstår man verkligen varför det har setts så många gånger, för humorgänget har verkligen lyckats att fånga alla fördomar man har mot göteborgare!

Humorgänget har gjort sig kända för flera roliga klipp som har blivit virala här i landet, som bland annat ”Nazist söker fru”, ”Norrlandskursen”, ”Stockholmskursen” och ”Radikala östermalmare”, för att bara nämna en handfull av dem.

Bilden är från klippet på Youtube.

”Vill du ha hjälp med att bli en göteborgare? Vi förser dig med nödvändig information och färdigheter så att du klarar livet i Göteborg galant”. Så beskriver humorgruppen klippet själva, och de kan verkligen inte ha mer rätt än så!

Allt om spårvagnskulturen och våldet på Hisingen

I klippet tar de upp allt från göteborgarnas spårvagnskultur och de besöker även Hisingen (så gott de kan åtminstone). Det förklaras även att alla inte heter Glenn, utan en del har helt andra namn, fast heter självklart i så fall Glennsson i efternamn.

Hela klippet i sin helhet hittar du här nedanför! Det är 2:24 minuter långt, så är du på jobbet kan du kila iväg och titta på det under ett toalettbesök lite i smyg! Och glöm inte att sätta på ljudet och förbereda dig på ett gott skratt! För det är verkligen helt underbart och roligt!

Vet du någon som är göteborgare? Eller har planer på att flytta till Göteborg? Glöm då för guds skull inte att dela klippet med dina vänner!

Sponsrat innehåll

Andra läste även