Den omåttligt populära skådespelaren Mikael Persbrandt har figurerats fram och tillbaka i media. Han har gjort succé med kriminalfilmerna Beck och har även medverkat i många andra produktioner.

I sin självbiografi ”Mikael Persbrandt: Så som jag minns det” som kom ut 2017 skriver han att han har lämnat alla älskarinnor bakom sig. Men enligt nyhetssajten, eller rättare sagt skvallersajten Stoppa Pressarna så verkar det inte vara så.

Enligt uppgifter som dom tagit del av så har Mikael Persbrandt en hemlig flickvän. Stoppa Pressarna skriver att skådespelaren haft en längre realtion med ex-modellen och nattklubbschefen Monica Jonsson, 37.

”Paret träffades första gången 2006 och har haft en intim kontakt till för cirka ett halvår sedan.”, skriver Stoppa Pressarna.

Vem är då Monica Jonsson? Jo, hon är en känd profil kring Stureplan i Stockholm. Hon har bland annat jobbat som modell och prytt omslaget till tidningen Moore, efter att ha blivit fotograferat av den omåttligt populära stjärnfotografen Bingo Rimér.

Enligt Stoppa Pressarna ska hon även ha arbetat som nattklubbschef på nattklubben Sturecompagniet i Stockholm. Så här skriver Stoppa Pressarna på sin hemsida: ”Stoppa Pressarna kan nu exklusivt berätta att ex-modellen under 15 års tid varit skådespelaren Mikael Persbrandts hemliga flickvän.”

Det sägs att paret ska ha haft regelbundna träffar och enligt uppgifter ska de varit intensiva kontakter i perioder per telefon.

”– De har textat mycket och skickat bilder, Micke ska även ha skickat dikter och rena kärleksförklaringar”, berättar Stoppa Pressarnas källa.

Hur det ligger till är osäkert. Men vad som är säkert är att paret har umgåtts öppet. Bland annat ska dom ha ätit middagar tillsammans på restauranger runt om i Stockholm.

”– Han har varit en gentleman mot Monica och alltid behandlat henne varsamt”, säger Stoppa Pressarnas källa.

Stoppa Pressarna ska ha försökt få kontakt med paret men Monica Jonsson vill inte kommentera uppgifterna och Mikael Persbrandt har dom inte lyckats få tag i.