Här går piloten ut i kabinen och tar fram mikrofonen: sekunder senare viker sig alla av skratt

Den här piloten bestämde sig för att bjuda på en show!

Det finns piloter och sedan finns det piloter!

Ett exempel på detta är den här mannen som valde att bjuda sina passagerare på en minnesvärd show innan de ens hade lyft. Det var en vanlig dag på flygningen från Ronneby till Stockholm när denna pilot bestämde sig för att göra något utöver det vanliga.

När han steg ut i kabinen för att presentera sig för sina passagerare, var det som om en glimt av förväntan genomsyrade luften. Och när han öppnade munnen, väntade ingen sig det som skulle följa.

Med en blandning av humor och professionalitet, började han att charmigt presentera sig själv och sin besättning. Men det var inte det som fick passagerarna att vika sig av skratt. Det var hans kvicka kommentarer, oväntade skämt och underhållande anekdoter som gjorde stämningen i kabinen lättsam och glad.

Tack och lov, en uppmärksam passagerare insåg att detta var något som måste dokumenteras. Med snabbheten hos en rutinerad mobilfotograf, lyckades de fånga hela showen på film.

Nu kommer den oförglömliga upplevelsen att leva kvar inte bara i minnet hos passagerarna, utan också på den digitala filmrullen som bevis på en pilot som verkligen förstod konsten att göra en flygning minnesvärd.

Sonja publicerade filmen på Facebook och skrev detta:

”Jag har aldrig skrattat så mycket på ett flyg! Piloten kom ut och presenterade den ”internationella personalen” från Markaryd, Sundsvall och nåt konstigt ställe i Finland. Sen berättade han att vi är försenade för flyget borde egentligen landat i Kalmar, men hamnade i Ronneby. Så vart vill ni flyga? Vid det här laget fattade jag att ta fram mobilen och filma”.

Du kan se filmen här.

Sponsrat innehåll

Andra läste även