Hårda kritiken mot nya Ica-Stig – missnöjet efter avslöjandet

Annons

I flera veckor har svenska folket väntat på att få veta vem som tar över rollen som nya Ica-Stig. Men nu rasar tittarna efter det senaste avslöjandet.

Historien om Ica-handlaren Stig och hans personal på butiken har blivit en riktig succé hemma hos det svenska folket. Reklamfilmerna har visats i snart 20 år och än idag väcker de starka reaktioner som det gjorde vid starten.

Ica-Stig spelades från början av Hans Mosesson, men efter 13 år tackade han för sig och lämnade över till Loa Falkman. Loa har nu spelat rollen i 6 år och väljer nu att sluta.

Beskedet chockade många tittare och snabbt började spekulationerna kring vem som skulle ta över rollen.

I den senaste reklamfilmerna har det funnits en del ledtrådar om vem som tar över Ica-Stig. De uppmärksamma tittarna har lagt ihop ett plus ett.

Foto: Youtube

Men eter Icas senaste reklamfilmen har tittarna gissat fram att det är Björn Kjellman som tar över rollen.

Ica vill inte kommentera spekulationerna.

Annons
Annons

”Vi kommenterar som sagt inte rykten och spekulationer, Loa Falkmans ersättare kommer att presenteras den 31 januari kl 21.15 på TV4. Håll utkik efter ledtrådar i våra filmer och i utomhusreklamen”, skriver Jenny Gerdes, pressansvarig på Ica.

Trots att Ica ännu inte har gått ut med vem som tar över rollen är än, har det visat tillräckligt mycket för att tittarna ska reagera. På sociala medier ser man många som är arga över Icas senaste video, och i kommentarsfältet berättar de varför.

”Hade förväntat mig en kvinnlig butikschef typ Ica – Stina.”

Annons

”Gubbar, gubbar, gubbar.”

”Vore ju kul om det blev en kvinna den här gången då den mesta inhandling görs av kvinnor”

Många tittare tycker det är tröttsamt att det bara varit äldre män som spelat rollen som butikschef och anser att det därför borde vara en kvinna som tar över rollen den här gången.

Men många andra tittare känner sig nöjda över den potentiella Ica-Stig.

”Om det nu är sant… JÄTTEBRA”, skriver en.

”Kan nog bli bra och roligt!”, skriver en annan.

Sponsrat innehåll

Andra läste även